Tabu
PEOPLESlider

Alex Velea dă de pământ cu Cătălin Măruță. Cântărețul face dezvăluiri incendiare

Alex Velea a făcut declarații uluitoare într-o apariție în podcastul lui Speak, dezvăluind tensiunile și conflictele care au marcat relația sa cu Cătălin Măruță.

În timpul interviului, artistul a făcut acuzații grave la adresa prezentatorului TV, sugerând că acesta ar fi folosit diverse ocazii pentru a vorbi în mod nefavorabil despre el și partenera sa, Antonia, în emisiunile sale.

Alex Velea susține că simte că în fiecare săptămână, cel puțin o emisiune se ocupă de subiectul său sau al Antoniei, dar într-un context negativ. 

Mai mult, artistul a dezvăluit că există o situație anterioară în care Cătălin Măruță a invitat rudele fostelor soții ale lui Alex pentru a discuta despre acesta, subiecte care, potrivit artistului, au fost cu totul neadevărate și menite să îi aducă prejudicii reputației. 

„Mi se pare că în fiecare săptămână măcar într-o emisiune este vorba de mine sau de Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă. S-a mai întâmplat o dată când îmi chema rudele, fostele rude ale nevestei, le chema să vorbească aiurea de mine. După ce am avut niște ani de prietenie. După aia l-am măscarit și înjuram pe unde-l vedeam și pe unde apucam. Calcă pe cadavre, îl înjură lumea. Lumea l-a mai văzut în ipostaza asta în care vrea să facă rău. A vrut să se spele, să arate vai cât de frumos. E fals”, a declarat Alex Velea în cadrul podcastului.

Aceste dezvăluiri ale lui Alex Velea au stârnit o reacție puternică în mediul online, iar susținătorii săi au fost rapizi în exprimarea sprijinului față de artist.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

URA este noul trend în 2018 – potrivit unei reclame pentru pantofi

Dora Constantinovici

Tudor Chirilă, despre operația suferită în Germania. Când va reveni pe scenă

Andreea Damian

Programul pentru țesături delicate este dăunător pentru haine dar mai ales pentru mediu

Andreea Damian

Al Pacino a devenit din nou tată la 83 de ani 

Andreea Damian

Eva Mendes, motivul pentru care a renunțat la actorie

Andreea Damian

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, rupe tăcerea despre Anghel Damian

Andreea Damian

Scrie un comentariu