Home > Vedete > ALEX VELEA obligat sa minta in cazul MISS FACEBOOK? Cuplul (deloc) perfect!

ALEX VELEA obligat sa minta in cazul MISS FACEBOOK? Cuplul (deloc) perfect!

Iulia Mladin, Miss Facebook – Declaratie: motivul despartirii de Alex Velea si de “Cuplul perfect”!

“Mai multi fani ai emisiunii “Cuplul perfect” au intrebat pe Facebook de ce nu mai sunt prezentatoare. Obligat sa dea un raspuns, Alex Velea a mintit ca am plecat cu Nasul alias Vasile Calofir, actorul care a fost prezent in emisiunea cu vedete, care a fost totodata si ultima emisiune cu mine. Producatorii s-au folosit de joaca de la finalul acestei emisiuni si au gasit o solutie de a ma inlocui, dar au gasit una proasta si jignitoare pentru mine.

Adevarul este ca directorul de programe de la National TV, Dan Diaconu, a incercat prin aceasta schimbare sa mareasca ratingul postului cu silicoane si vulgaritate. Fara asa o imagine, credea el, nu putea sa concureze alte televiziuni cu astfel de programe.

Ce este suparator, este si faptul ca acest director a fost un las, pentru ca nu a avut curajul sa imi spuna in fata ceea ce gandeste, neinteresandu-l de contractul pe care il am cu producatorii, prin care chiar mi se interzice sa mai apar pe alte canale TV, ca prezentatoare. Iar dupa cum s-a transformat emisiunea, nu m-ar mira sa fie inlocuit si Alex Velea cu Tudy si sa isi schimbe si numele in “Sexul perfect”, a adaugat Iulia Mladin, Miss Facebook, ex-Cuplul Perfect.


Loading...

Comenteaza acest articol

ALEX VELEA obligat sa minta in cazul MISS FACEBOOK? Cuplul (deloc) perfect!

by   1 min
0