Tabu
Image default
PEOPLESlider

Singura declaraţie făcută de Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină la volan

Rapperul Guess Who a fost prins drogat la volan, în Bucureşti. Artistul, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, ar fi consumat cocaină. 

Laurenţiu Mocanu, zis Guess Who, a fost oprit în jurul prânzului, în Piaţa Victoriei, din Bucureşti. Era în maşină alături de iubita sa. Aflat în coloană, a trecut de un agent care l-a ignorat, dar al doilea i-a făcut semn să oprească maşina.

“Se aşteaptă nişte rezultate şi atât. O zi bună, la revedere”, a fost singura declarație făcută de artist.

Drogurile sunt însă o temă des întâlnită în versurile rapperului. Lista de celebrităţi care au fost prinse conducând sub influenţa substanţelor interzise, în ultimul timp, pare fără sfârşit. 

Nu este prima dată când Guess Who are probleme în trafic. Anul trecut, în ajun de Crăciun, a fost prins băut la volan, tot în Bucureşti. Iar în 2021, în Bacău, a fost oprit pentru că circula cu viteză. În ambele cazuri, s-a ales cu permisul suspendat.

Puya, Ana Morodan sau copiii Clejanilor, Fulgy şi Margherita, sunt doar câteva dintre vedetele care au mai avut probleme cu narcoticele.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

The Crown și Bridgerton, în război! Motivul disputei

Andreea Damian

6 obiceiuri alimentare care îți distrug sistemul imunitar

Andreea Damian

Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

Tabu Tabu

Johnny Depp, victorie uriașă în instanță! Actorul a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard

Andreea Damian

Cu cine ar participa Mihai Morar la „America Express”. Nu l-ar lua coleg pe Daniel Buzdugan

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Cat mai mare

realitatea

Scrie un comentariu