Tabu
PEOPLESlider

Adele triumfă la Brit Awards într-o rochie neagră sculpturală

Marți, 8 februarie, cântăreața britanică Adele a pășit pe covorul roșu al Brit Awards 2022. Marea câștigătoare a serii, cu trei trofee, a apărut într-o rochie lungă, neagră, cu mâneci lungi, și un misterios inel cu diamante.

După o revenire mult așteptată cu albumul „30” și hitul „Easy On Me”, care deține recordul pentru cea mai ascultată melodie în 24 de ore pe Spotify, cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost prezentă pe covorul roșu al Brit Awards 2022, la Londra. Pentru ocazie, ea a optat pentru o rochie lungă, neagră, cu mâneci lungi, cu un decolteu decorat cu un tul cu buline asortat semnat Armani Privé.

Adele

În picioare a încălțat pantofi Jimmy Choo. Un alt detaliu a atras atenția a fost inelul împodobit cu un diamant în formă de picătură. Ceea ce a deschis discuțiile cu privire la o potențială logodnă cu agentul sportiv american Rich Paul.

Adele a plecat cu trei premii de la ceremonie, câștigând premiul „Cântecul anului” cu „Easy On Me” și premiul „Cel mai bun album” cu „30”. Pentru prima dată în acest an, Brit Awards, gala premiilor britanice în muzică, a mizat pe categorii non-gen: astfel, cântăreți și cântărețe s-au luptat împreună pentru prestigioasa statueta care onorează artistul anului.

ARTICOLE SIMILARE

Shakira, însărcinată a treia oară? Imaginile care au stârnit vâlvă în plin scandal cu Pique – VIDEO

Andreea Damian

Reduceri pentru incaltaminte: utilizeaza cupoanele magazinelor online din Romania

realitatea

Puya, prins drogat la volan. Rapperul s-a ales cu dosar penal

Andreea Damian

Politica SUA privind avortul este “ură extremistă” și “tortură”, spune un comisar ONU

realitatea

Tatăl Andreei Bălan, mesaj tăios la adresa lui George Burcea

Andreea Damian

Ce dificultăți întâmpină Adela Popescu cu cei trei copii: „Lucrul asta este practic imposibil de realizat”

Andreea Damian

Scrie un comentariu