Tabu
BEAUTY

COQUETTE Beauty Clinique, acum si in Constanța, Tulcea, Brăila și Galați

Epilarea- îndepărtarea părului corporal și facial, a intrat într-o fază revoluționară prin apariția tehnologiei laser și a luminii intense pulsate, în urmă cu doar 10 ani.

Din anul 2003, în România se schimbă regulile jocului în epilare: Coquette Beauty Clinique deschide prima clinică în București pentru toate cele și toți cei care își doresc să expună o piele fină și lipsită de fire de păr fără a fi nevoiți să se radă zilnic sau să își smulgă lunar sau chiar mai des părul de pe corp și fața cu ceară sau aparat electric. Åži acestea la prețuri care să transforme acest procedeu într-un demers estetic firesc, fara a avea dimensiunea de lux!

Comunicând în permananență cu toți cei interesați de epilare în mod deschis, fără inhibiții, false pudori și cu sinceritate, clinica Coquette s-a impus imediat ca etalonul de excelență în realizarea tratamentului de epilare definitivă, fiind considerată atît în mediile medicale, cît și cele non-medicale, expertul în epilare. Dedicandu-și toată atenția, resursele și expertiza medicală tratamentului de epilare defintivă, clinica COQUETTE transformă practica cosmetică convențională de epilare în noul standard, cel al epilării definitive, aceasta fiind soluția cea mai elegantă, modernă și eficientă.

Clinica COQUETTE a creat în România un curent de opinie favorabil epilării definitive și astfel a generat chiar piața de epilare definitivă : astăzi nici un salon de înfrumusețare care se respectă nu își mai permite să nu ofere și acest tip de serviciu, pe care din ce în ce mai multe cliente îl solicită. Epilarea definitivă este eliminarea părului dintr-o anumita zonă, cu caracter definitiv și parțial, procentul maximum de atins fiind de circa 90%.

După Cluj, oraș în care clinica COQUETTE a deschis a doua clinică în septembrie 2005, pentru a fi mai aproape de clienții săi din nord-vestul țării, urmează acum în iulie 2008 extinderea către est, prin aducerea tratamentelor de epilare definitivă în Constanța.

Începând cu 20 iulie, singura clinică specializată în epilare definitivă de la noi din țară, își aruncă ancora la malul marii, sediul său fiind situat într-o vilă superbă situată la 50 de metri de malul mării și 100 metri de centrul istoric. Aceleași echipamente performante, aceleași tehnologii IPL și laser realizate de cei mai cunoscuți producători din lume, terapeute medici sau fiziokinetoterapeuți pregătite riguros, Coquette le pune la dispoziție pentru realizarea tratamentelor cu cele mai bune rezultate posibile.

COQUETTE Beuty Clinique se ocupă în exclusivitate de tratamentul de epilare definitivă, realizat la parametri medicali cei mai inalți și susținut de o practică a tarifelor conformă nivelurilor europene.

ARTICOLE SIMILARE

Adevarul despre chipul Thaliei fara niciun retus

Centenarul L-™Oréal: Istoria frumuseții continuă

realitatea

Senzualitate masculină: Davidoff

realitatea

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Cea mai ciudata metoda de marire a sanilor. Thailandezele spun ca functioneaza

Recomandare tabu: un beauty-cadou de sarbatori

realitatea

Scrie un comentariu