Tabu
PEOPLESlider

Maria Constantin, anunțul momentului: „Am fost cerută!” Cum arată inelul de logodnă

Maria Constantin (35 de ani) și Robert Stoica (32 de ani) s-au logodit! Perechea și-au confirmat relația în primăvara anului trecut.

Vedeta a dezvăluit recent cum a fost cerută în căsătorie dar și cum arată inelul de logodnă.

„La anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto. O să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant, ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața”, a declarat Maria Constantin, pentru EGO.

Inelul de logodnă al solistei are în centru un diamant baguette, fixat pe o bandă stil pavé din aur galben. Bijuteria este similară celei din imagine, vândută pe site-ul Etsy, singura diferență fiind banda. Inelul Mariei are banda complet îmbrăcată în diamante.

„Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!”, a mai declarat cântăreața.

Când vine vorba despre tradițiile pe care o să le respecte la marele eveniment, aceasta ne-a explicat că mireasa nu o să fie furată. Totuși, ea abia așteaptă să petreacă alături de oamenii care îi sunt dragi și să sărbătorească iubirea.

ARTICOLE SIMILARE

Denimul, la putere! Această rochie revine în fiecare primăvară

Andreea Damian

Când va fi difuzat noul sezon din America Express. Surpriză mare pentru telespectatori 

Andreea Damian

Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Andreea Damian

Netflix şi-a promovat sezonul final din “House of Cards” la OSCAR

Dora Constantinovici

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

Cântecul uneia dintre cele mai rare balene de pe planetă, înregistrat pentru prima dată. VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu