Tabu
PEOPLESlider

Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Anul 2018 a însemnat pentru milioane de fani din întreaga lume un an de lacrimi și durere. Multe celebrități nu și-au terminat misiunea artistică și au plecat prea devreme dintre noi, mult prea devreme.

DJ-ul suedez Avicii și rapperul Mac Miller sunt doar câteva nume care au scris istorie în industria muzicală, dar nu au mai putut continua lupta cu celebritatea. Depresia și anxietatea i-a cuprins chiar atunci când se aflau pe culmile succesului și au decis să încheie socotelile cu viața.

De la Kurt Cobain, care a murit la vârsta de 27 de ani, la Michael Jackson, care a decedat cu câteva săptămâni înainte de concertul său aniversar de 50 de ani, moartea lor prematură i-a zdrobit pe fani. Să ne aducem aminte de cele mai mari staruri care au plecat dintre noi!

Mac Miller, 26 de ani

Rapperul american a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles, pe 7 septembrie 2018. Principala cauză a decesului a fost o supradoză cu droguri. Miller, cunoscut dependența și abuzul de droguri, a lansat lansat în august cel mai recent album al său – „Swimming”.

XXXTentacion, 20 de ani

Rapperul a fost împușcat în fața unui magazin de motociclete din Deerfield Beach, Florida, pe 18 iunie 2018. A cunoscut faima încărcând melodii pe site-ul de partajare a muzicii SoundCloud. Lansase deja două albume de muzică.

Avicii, 28 de ani

Pe 20 aprilie 2018, DJ-ul suedez, al cărui nume real era Tim Bergling, a fost găsit mort în Muscat, Oman. Deși nu s-a spus inițial care e cauza decesului, membrii familiei au vorbit despre lupta sa cu abuzul de substanțe interzise și despre problemele sale de sănătate mintală. Avicii s-a sinucis.

Chester Bennington, 41 de ani

Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis prin spânzurare în propria locuință din Los Angeles, pe 20 iulie 2017.

Chris Cornell, 52 de ani

Chris Cornell a fost vocalistul trupei Soundgarden and Audioslave. S-a sinucis în camera de hotel din Detroit, Michigan, a doua zi după ce a susținut un concert cu trupa, pe 18 mai 2017.

Prince, 57 de ani

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, în urma unei supradoze cu medicamente, la studioul său de înregistrări Paisley Park din Minnesota.

Amy Winehouse, 27 de ani

Winehouse a încetat din viață pe 23 iulie 2011, în urma consumului excesiv de alcool.

Michael Jackson, 50 de ani

Pe 25 iunie 2009, în timp ce se afla sub îngrijirea medicului său personal Conrad Murray, Michael Jackson a încetat să mai respire în timp ce dormea. A fost găsit cu pulsul scăzut de către medicul personal, însă încercarea de a-l resuscita a eșuat. Michael Jackson a murit din cauza unui stop cardiac provocat de un amestec de şapte medicamente, calmante şi antidepresive.

Aaliyah, 22 de ani

Aaliyah a fost victim unui tragic accident aviatic, în care au fost implicate 9 persoane. Incidental a avut loc pe aeroportul Marsh Harbour din Insulele Abaco, Bahamas, pe 25 august 2001. Deși a părăsit scena internațională a muzicii lăsând în urmă șapte ani de carieră, cântăreața este încă numită una dintre cele mai importante personalități ale muzicii R&B.

Whitney Houston, 48 de ani

Artista a murit pe 11 februarie 2012 din cauze necunoscute la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California. Rapoartele toxicologice ulterioare au arătat că ea s-a înecat accidental în cadă din cauza efectelor consumului cronic de cocaină și a boli de inimă.

Tupac Shakur, 25 de ani

Pe 7 septembrie 1996, Shakur a fost împușcat în Las Vegas în urma unei altercații. După împușcături, Tupac a fost dus la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, unde a fost tratat timp de șase zile, dar a murit din cauza problemelor pulmonare. Pe 13 septembrie 1996, Tupac Shakur a fost declarat mort. Un raport din 2002 arată că asasinarea lui Tupac a fost orchestrată de producătorul musical Suge Knight.

Kurt Cobain, 27 de ani

Pe 8 aprilie 1994, solistul trupei Nirvana a fost găsit fără suflare în locuința sa din Washington. Rezultatele investigațiilor au arătat că acest s-a împușcat în cap pe 5 aprilie. Cadavrul său a fost descoperit trei zile mai târziu, alături de o armă de foc și un bilet de adio.

Freddie Mercury, 45 de ani

Solistul trupei Queen suferea de HIV/SIDA. A încetat din viață pe 24 noiembrie 1991, în locuința sa din Kensington, Marea Britanie.

Cliff Burton, 24 de ani

Clifford Lee Burton a fost al doilea basist al formației Metallica. În timpul unui turneu în Europa, Burton a decedat într-un accident în care autocarul formației s-a răsturnat, alunecând pe poleiul format; el a fost aruncat prin geam, autocarul căzând peste el. Accidental s-a produs în Suedia, pe 27 septembrie 1986.

Bob Marley, 36 de ani

Bob Marley a murit de melanom, cancer al pielii, pe 11 mai 1981. Totul a pornit de la o rană avută la unul din degetele de la picior.

John Lennon, 40 de ani

John Lennon a fost asasinat pe data de 8 decembrie 1980 de către Mark David Chapman, în New York, la 10 ani după destrămarea trupei The Beatles în 1970. Chapman l-a acostat pe stradă și l-a rugat pe Lennon să-i semneze o copie a albumului Double Fantasy, pe care Lennon abia îl scosese pe piață. Lennon și-a continuat drumul, dar când s-a întors acasă Chapman l-a împușcat mortal. Chapman a tras în Lennon de cinci ori, lovindu-l de patru ori în spate. Apoi Chapman a rămas la locul crimei citind romanul lui J. D. Salinger „De veghe în lanul de secară” până când poliția a sosit și l-a arestat. El a afirmat în mod repetat că romanul lui Salinger era declarația lui. Ulterior s-a dovedit că Mark David Chapman era un fan al lui Lennon.

John Bonham, 32 de ani

Bateristul trupei Led Zeppelin a încetat din viață pe 25 septembrie 1980 din cauza consumului excesiv de alcool. O investigație a arătat că Bonham consumase peste un litru de alcool și că s-a înecat cu propria vomă.

Bon Scott, 33 de ani

Bon Scott a fost membru vocalist al trupei AC/DC. A murit la Londra, din cauza consumului excesiv de alcool. Scott s-a înecat cu propria vomă și a decedat pe 19 februarie 1980.

Jim Morrison, 27 de ani

Solistul trupei americane The Doors a fost găsit mort pe 3 iulie 1971 în hotelul din Paris unde stătea. Moartea sa a fost stabilită ca fiind cauzată de un atac de cord; nu i s-a făcut autopsie.

Brian Jones, 27 de ani

Brian Jones a fost membru fondator al trupei The Rolling Stones. A murit înecat în piscina locuinței sale din Hartfield, Marea Britanie, pe 28 februarie 1942.

 

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Andreea Damian

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Cum se simte designerul și ce mesaj a transmis fosta lui soție

Andreea Damian

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Câți bani câștigă Jamila Cuisine din YouTube

Andreea Damian

Liam Neeson va juca în „Bărbați în negru”

Andreea Damian

Scrie un comentariu