Home > Slider > Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

Actorul, care joacă în filmul care urmează să apară, “Bad Times at El Royale”, discută cariera și activismul său într-un interviu.

După 73 de filme, șase nominalizări la Premiile Oscar, după ce a scos trei albume, Jeff Bridges nu s-a liniștit deloc, ba dimpotrivă. Începând cu 1970, Bridges nu a mai avut niciun an liber. Din punct de vedere tehnic, a lucrat de la vârsta de șase luni – părinții lui au fost actori Lloyd și Dorothy Bridges și a crescut pe platourile de filmare, în rolul copilului din diverse filme ale mamei lui.

A jucat apoi rolul unui paleontolog alături de Jessica Lange în box-office-ul din 1976, împușcându-l pe King Kong; un programator de calculator în 1982, în Tron, și un extraterestru umanoid în 1984 (John Carpenter), a avut parte de o poveste de dragoste sci-fi în Starman.
Apoi, a apărut în The Fabulous Baker Boys (1989), în rol principal în rolul lui “The Dude” din 1998, The Big Lebowski, iar în 2009, a primit un Oscar în Crazy Heart.
În “Bad Times”, un thriller polițist al lui Drew Goddard, Bridges joacă rolul părintelui Daniel Flynn. “Când îmi asum un rol, în primul rând mă uit în interiorul meu”, spune “și gândesc ce trăsături care-mi aparțin, din propria mea personalitate, aș putea să folosesc. Apoi încep să mă uit la prietenii mei și la oamenii pe care îi cunosc.”


De curând s-a implicat în lupta împotriva încălzirii globale și a realizat un docuemntar – Trăind în trecutul viitorului – pe care spear să-l vadă prezentat copiilor în școli. “Asta este partea bună din partea în care a ajuns Trump președinte. Faptul că a pus punct luptei mele personale cu mine însămi – că spuneam, ce pot eu să fac ca individ pentru lumea asta? – dar când vezi ce vrea să facă unul ca Trump sau alții ca el din lumea în care trăiești, nu vrei să trăiești așa. Și atunci te apuci să lucrezi.”

Articole asemanatoare
Tron : Legacy – Afară liceu, înăuntru muzeu
Un tip miraculos

Comenteaza acest articol

Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

by realitatea   1 min
0