Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Paris Hilton a anunțat că a creat un nou parfum, cel cu numărul 25. Se va numi Electrify și a fost inspirat de cariera sa de DJ, dar și de sentimentul euforic pe care îl trăiește atunci când lumea dansează pe muzica sa.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a vorbit despre inspirația sa pentru mirosul parfumului: „Ceea ce îmi place cel mai mult la cariera de DJ este explozia de energie pe care o primesc pe scenă și faptul că fac fericiți o mulțime de oameni. Am vrut să surprind acest sentiment întrun parfum”. „Electrify a fost inspirat de viața de noapte, eu mixând pur și simplu pe scenă, de performanța mea în fața oamenilor”, a adăugat starleta.

Paris Hilton a dezvoltat parfumul în parteneriat cu Yves Cassar, vicepreședinte al International Flavors & Fragrances din New York. Primul parfum dezvoltat de ea în 2004 a devenit un best-seller internațional. Asta a inspirat-o să-și lanseze propriul brand de parfumuri, care au generat de-a lungul anilor venituri de peste 1,5 miliarde de dolari.

Moștenitoarea lanțului de holteluri Hilton a visat de mică să aibă propriul parfum, dar nu a crezut niciodată că va scoate 25 de produse diferite. Într-un interviu acordat WWD, Paris a spus: „Când eram fetiță, întotdeauna am crezut că voi avea un singur parfum. Nu aveam idee că voi avea 25 într-o zi”. „Primul produs pe care l-am lansat a fost un succes atât de mare încât am început să-mi extind imperiul. Acum am 19 linii de produse, de la produse pentru îngrijirea tenului, machiaj, parfumuri, genți, ochelari de soare, haine, bijuterii, lenjerie”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

A murit Lidia Bejenaru Botgros, soția lui Nicolae Botgros

Andreea Damian

Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Andreea Damian

Marcel Pavel, primul mesaj după ce s-a vindecat de coronavirus și s-a externat

Andreea Damian

Cea mai igienică tunsoare pe care să o ceri la salon

Andreea Damian

Pune-te în pat în acelaşi timp cu partenerul tău!

Andreea Damian

Cum să-ți epilezi corect linia bikinilor ca să eviți iritațiile pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu