Tabu
PEOPLE Slider

Ce probleme are în carieră Dana Rogoz din cauza CoVid19

fiul danei rogoz

Una dintre actrițele de succes care a avut proiecte mari înainte de a începe pandemia de coronavirus este Dana Rogoz, fosta Abramburica. Vedeta de televiziune era pe val când a început nebunia cu CoVid19 era încă în promovare cu filmul de lung metraj “Mo”.
Pelicula regizată de Radu Dragomir în care Dana Rogoz a jucat unul dintre rolurile principale a fost nominalizată la mai multe festivaluri și a primit mai multe premii pentru regie sau actorii din rolurile principale. După acest rol, în plină pandemie, actrița dar și soțul ei au primit mai multe oferte, însă din cauza nesiguranței, nimic nu e bătut în cuie.

dana rogozDana Rogoz a primit o nouă ofertă și a scris pe pagina de socializare despre acest lucru, însă este nesigură despre acesta. “Am primit scenariul pentru un nou film străin de lungmetraj. Ar trebui să joc un rol principal. Ar trebui să filmez în străinătate. În mod normal aș fi fost foarte bucuroasă. Dar la cum e situația acum, entuziasmul meu e rezervat, neștiind dacă și/sau în ce condiții aș mai putea filma”, a povestit vedeta din serialele “La bloc” sau “Îngerașii” pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

10 moduri istețe prin care puteți face epilarea mai puțin dureroasă

Andreea Damian

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

realitatea

Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune

Tabu Tabu

E oficial – bărbații cu barbă sunt mai atrăgători decât cei rași

realitatea

Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

Andreea Damian

8 dintre cele mai controversate alimente din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu