Tabu
PEOPLESlider

Ce probleme are în carieră Dana Rogoz din cauza CoVid19

Una dintre actrițele de succes care a avut proiecte mari înainte de a începe pandemia de coronavirus este Dana Rogoz, fosta Abramburica. Vedeta de televiziune era pe val când a început nebunia cu CoVid19 era încă în promovare cu filmul de lung metraj “Mo”.
Pelicula regizată de Radu Dragomir în care Dana Rogoz a jucat unul dintre rolurile principale a fost nominalizată la mai multe festivaluri și a primit mai multe premii pentru regie sau actorii din rolurile principale. După acest rol, în plină pandemie, actrița dar și soțul ei au primit mai multe oferte, însă din cauza nesiguranței, nimic nu e bătut în cuie.

dana rogozDana Rogoz a primit o nouă ofertă și a scris pe pagina de socializare despre acest lucru, însă este nesigură despre acesta. “Am primit scenariul pentru un nou film străin de lungmetraj. Ar trebui să joc un rol principal. Ar trebui să filmez în străinătate. În mod normal aș fi fost foarte bucuroasă. Dar la cum e situația acum, entuziasmul meu e rezervat, neștiind dacă și/sau în ce condiții aș mai putea filma”, a povestit vedeta din serialele “La bloc” sau “Îngerașii” pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz și-a botezat fetița departe de București

Tabu Tabu

Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei Ruxandra

Tabu Tabu

Ce pericol le pândește pe femeile care folosesc usturoi în zona intimă

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, apariție uluitoare la afterparty-ul de la Premiile Oscar 

Andreea Damian

Aerul curat şi filtrat din interior – un lux la modă în China

realitatea

Un experiment cu Viagra a dus la pierderea a 11 sarcini

realitatea

Scrie un comentariu