Tabu
PEOPLE

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Simpaticul actor și model își petrece timpul în izolare alături de soția sa Alina Ferinceac Nartea și fiica lor Mara, în București, însă atunci când are puțin timp pentru el face mult sport în casă și mai iese din locuință și ajută. Pentru că are pauză de la proiectele sale de televziune Adrian Nartea încearcă să-și umple timpul cum poate.

adrian nartea pe bicileta
adrian nartea pe bicileta

De peste o lună de când toată lumea este în carantină din cauza CoVid19 Adrian Nartea stă doar cu fiica și soția sa. Și mai iese din când în când cu bicicleta să ajute niște bătrâni. “Am fost înnebunit după biciclete de mic şi încă mai sunt. Recent am fost să duc mâncare unor bătrâni undeva lângă Bucureşti şi m-am dus cu bicicleta. Mi-a plăcut enorm de mult, mi-am adus aminte de copilărie, cum săream borduri şi cum eram premiant la toate concursurile cu biciclete.

familia lui Adrian-Nartea
familia lui Adrian-Nartea

E o senzaţie tare frumoasă”, a povestit acesta și a publicat o imagine cu el pe bicicletă pe rețelele de socializare. În plus, actorul din serialul “Vlad” face mult sport în garaj când nu își petrece timpul cu fetele lui. “Îmi fac timp să fac și sport în perioada aceasta. Fac de câteva ori pe săptămână, exerciţii pentru forţă şi rezistenţă. Norocul meu e că am în garaj bandă de alergare, greutăţi, tot ceea ce trebuie pentru un antrenament complet. Şi tocmai acum am mai mult timp la dispoziţie pentru antrenament, este mult mai bine din acest punct de vedere”, ne-a povestit Adrian Nartea.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Dragoș Moștenescu s-a mutat la Londra

Tabu Tabu

Cel mai bun prieten al lui Harry, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care ducele s-a mutat în Canada

Andreea Damian

Dieta-minune cu care BRomania a slăbit 22 de kilograme după Miami Bici 2

Andreea Damian

Scandal monstru iscat de o celebră actriță în avion! Echipajul a fost nevoit s-o scoată afară

Andreea Damian

Florin Ristei pleacă definitiv din România. Unde se va stabili

Andreea Damian

Ce aniversare au avut parte Felix și Mihaela Rădulescu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu