Tabu
PEOPLESlider

Beyoncé și Hillary Clinton au fost în India special pentru nunta Ishei Ambani

Celebrități din toate colțurile lumii inclusiv Beyonce, Arianna Huffington, Sachin Tendulkar si Hillary Clinton au fost în statul indian Rajasthan pentru nunta fiicei celui mai bogat bărbat din țară.

Zeci de avioane închiriate au zburat în Udaipur pentru festivitățile care marchează nunta Ishei Ambani și Anand Piramal. Ambani are 27 de ani, este fiica președintelui Reliance Industries Mukesh Ambani, care este considerat de Forbes cel mai bogat bărbat din India. Ea s-a căsătorit cu Piramal, 33 de ani, în capitala financiară Mumbai, miercuri dar festivitățile au început încă din week-end-ul trecut.

Ambani a absolvit Yale în 2014 și s-a înscris de atunci în consiliul de administrație al două companii din cadrul imperiului Reliance al tatălui său.

Familia Clinton și familia Ambani au o relație foarte bună de mai bine de 18 ani și s-au întâlnit de mai multe ori atât în ​​India, cât și în străinătate, potrivit rapoartelor mass-media indiene. În luna martie a acestui an, când Hillary Clinton a vizitat India pentru a ține un discurs la o conferință de la Mumbai, a cinat cu familia Ambani la reședința lor de 27 de etaje Antilia – una dintre cele mai scumpe case din lume, potrivit presei locale. La nuntă au mai participat magnatul indian Lakshmi Mittal, James Murdoch, actrița Bollywood – Priyanka Chopra și soțul ei, etc. Concertul privat a fost susținut de Beyoncé.

Nunta care a costat 100 de milioane de dolari, o nesimțire la adresa milioanelor de oameni care trăiesc în sărăcie extremă, a putut fi urmărită live de o mulțime de oameni. Se pare că viața bate filmul cu adevărat căci cel puțin în filmul de prost gust despre bogătanii din Singapore măcar nunta costa doar 50 de milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Cepraga a ratat un proiect în România și a rămas blocată aici

Tabu Tabu

Cum arată acum Nick de la “N&D și ce nume are fiica lui

Tabu Tabu

Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge

Andreea Damian

Pantone lansează o nouă culoare îndrăzneață pentru a combate tabuurile legate de menstruație

Andreea Damian

Cameron Diaz și-a schimbat standardele de frumusețe după ce a renunțat la Hollywood: „Nu mă spăl niciodată pe față”

Andreea Damian

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Andreea Damian

Scrie un comentariu