Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kate Middleton și Prințul William împlinesc 10 ani de căsnicie. Cum a evoluat povestea lor de iubire de-a lungul timpului

Kate Middleton și Prințul William împlinesc astăzi 10 ani de căsnicie. Nunta Ducilor de Cambridge a avut loc pe data de 29 aprilie 2011, evenimentul fiind urmărit la vremea respectivă de presa din toată lumea.

Totul a început în 2001 cu o declarație oficială de la Palatul St James: „Prințul William se va alătura Universității St Andrews la începutul anului școlar următor”. Dacă membrii familiei regale urmează de obicei facultatea la Oxford sau Cambridge, William încalcă 150 de ani de tradiție alegând intimitatea Scoției, obosit de atenția excesivă de care a avut parte după moartea mamei sale, Lady Diana. Planul său de a sta în umbră deoarece anunțul palatului provoacă un boom fără precedent privind cererile de înscriere la St Andrews, în special din partea femeilor. Printre candidate, o anume Kate Middleton, inițial candidată la Universitatea din Edinburgh.

Prin urmare, pe băncile universității, departe de alte evenimente publice, William o întâlnește pe Kate. La începutul anului școlar 2001, el avea 19 ani și avea puțină experiență cu femeile. Kate este o tânără timidă. Ea a primit primul sărut la vârsta de 14 ani – de la un anume Woody Webster – trăind în umbra surorii sale Pippa, care era vedeta liceului lor din Wiltshire, Colegiul Marlborough. Zvonurile spun că era dornică să rămână virgină pentru bărbatul vieții sale. Într-o zi, ea a apărut într-o piesă de teatru și acolo cineva i-a prezis că se va căsători cu „cineva foarte bogat, un prinț“.

Cum a început relația

Kate și William s-au întâlnit la St Andrews, unde ambii studiază istoria artei – da, specializarea aleasă de William a fost anunțată și de Palatul St James. În fiecare zi, el încearcă să ignore liniștea generală făcută instantaneu când intră într-o sală și colegele înroșesc atunci când le cere o radieră.

Un an mai târziu, pe 27 martie 2002, la hotelul St. Andrews Bay a avut loc un spectacol de modă caritabil. „Timida” Kate, votată anterior „cea mai frumoasă fată din Sf. Salvator” (o casă studențească de care au aparținut amândoi), se plimbă într-o mini-rochie transparentă din dantelă. Legenda spune că William, așezat în primul rând pentru această ocazie, a scos un „Wow! Kate, asta e hot!”. Ea mai spune că William a sărutat-o ​​pe Kate pentru prima dată în acea seară și că l-a respins cu uimire.

În toamna anului 2002, prințul a părăsit căminele pentru bărbați ale universității pentru a se stabili cu trei colegi de cameră într-un mansardă mare lângă terenul de golf, cu ferestre antiglonț și ușă rezistentă la bombe. Kate se mută alături, într-un dormitor separat. Zvonurile despre o poveste de iubire între cei doi s-au răspândit rapid, dar nici Palatul Buckingham și nici Clarence House nu au confirmat. Kate era înstărită, dar era „doar” fiica unor antreprenori și nu avea sânge albastru în vene. Povestea de dragoste a fost oficializată în iarna anului 2004, când cele doi, în vârstă de 22 de ani, au fost surprinși împreună pe pârtiile de schi din Klosters, Elveția. De atunci, ea îl va numi Big Willies. Porecla ei va fi Babykins.

Au urmat sejururi la Balmoral, petreceri în grădină la Highgrove (reședința de la țară a prințului Charles). Cuplul a trăit primii trei ani de romantism înconjurați de paparazzi. Din exterior, totul pare în regulă și presa prezice o cerere de căsătorie iminentă. Din interior, cuplul este la un pas de separare când William a acceptat să se alăture prestigioasei Academii Militare Regale de la Sandhurst – școala de formare a ofițerilor din Armata Britanică – și rămâne la bază peste weekend.

Recucerirea lui Kate

În plus, Kate Middleton nu este invitată la nunta prințului Charles și Camilla Parker-Bowles pe 9 aprilie 2005. „Babykins” este umilită, iar presa îi găsește un nou nume mic pentru ocazie: Waity Katie. E fotografiată zilnic părăsindu-și casa singură. Prea multă presiune media, absențe nejustificate și studenți lăudându-se că au violat intimitatea viitorului rege. Fotografia cu William care îmbrățișează o studentă la un club din Bournemouth cu mâna pe pieptul ei ajunge și la ochii lui Kate. Pe 14 aprilie 2007, cuplul s-a despărțit.

O Kate complet diferită reapare câteva săptămâni mai târziu. Fustele ei s-au scurtat, topurile ei sunt altele. A învățat cum să fotografieze și să iasă superb dintr-o mașină cu șofer. Dacă rudele ei spun că este disperată, Catherine Middleton explică schimbarea participând la recepții alături de sora ei, Pippa. William regretă și vrea să o recâștige. Îl face să aștepte. Puțin. La 9 iunie 2007, cuplul a fost văzut la o petrecere unde trebuia să mergi costumată: el este ofițer de poliție, Kate, o asistentă sexy. William nu și-a luat ochii de la ea, spun martorii de la acea vreme, totul în speranța de a o recuceri.

Cea mai urmărită nuntă din lume

Pe 1 iulie, ei redevin oficial un cuplu în timpul marelui concert susținut pentru a zecea aniversare a morții Prințesei Diana. Trupa Take That cântă hit-ul Back for Good, o baladă romantică despre un bărbat care își cere scuze că și-a rănit iubita și vrea s-o recucerească. Abia doi ani mai târziu, pe 19 octombrie 2010, William a făcut cererea mult așteptată. S-a întâmplat în Kenya.

Au 28 de ani, iar logodna lor marchează sfârșitul final al libertății lor deja fragile. În fotografiile oficiale, Kate Middleton poartă inelul de logodnă al Dianei Spencer, un inel din aur alb de 18k, cu un safir oval de 12k și 14 diamante rotunde. Clarence House anunță că prințul William „intenționează să se căsătorească cu iubita sa, Catherine Middleton, în vara anului 2011, la Londra”. Căsătoria a avut loc în aprilie 2011, la Westminster Abbey, locul în care și-a luat rămas bun de la mama sa atunci când avea numai 15 ani. Cel mai probabil, Ducii de Cambridge și-au unit aici destinele pentru că acolo s-au simțit cel mai aproape de Prințesa de Wales, într-un moment atât de important din viața lor.

În timpul ceremoniei de nuntă, toți au intonat imnul „Guide me, O though great redeemer”. Aceleași versuri s-au auzit și la înmormântarea Prințesei Diana. Tot „Guide me, O though great redeemer” s-a auzit și la slujba care s-a oficiat la 10 ani de la decesul ei. Kate Middleton și Prințul William împlinesc 10 ani de căsnicie, iar acum nunta lor a revenit în centrul atenției. Aniversarea lor va fi marcată de un documentar al BBC. Materialul special, difuzat pe BBC One pe 30 aprilie, va avea mai mulți invitați. David Cameron și fostul Arhiepiscop de Canterbury, Rowan Williams, vor fi două dintre vocile care vor comenta, relatează Mirror.

ARTICOLE SIMILARE

Bermudele din denim, garanția noului stil de vară

Andreea Damian

Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

Dora Constantinovici

Concurs incheiat!

realitatea

Cerceii contraceptivi, accesoriul de nelipsit din urechile femeilor care vor să prevină apariția sarcinii

Andreea Damian

Regina Halloween-ului Heidi Klum a lansat un film de groază

Andreea Damian

Cancer de sân | Această vitamină joacă un rol esențial

Andreea Damian

Scrie un comentariu