Tabu
PEOPLESlider

COUPLE ALERT. Incredibil cu cine s-a cuplat Conrad Mericoffer, Silviu din „Adela”

Conrad Mericoffer, actorul care-l interpretează pe Silviu în serialul ”Adela”, și Ana Odagiu, fostă concurentă a sezonului 17 de la „Te cunosc de undeva” formează cel mai nou cuplu din showbiz.

La doi ani după divorţul actorului de actrița Victoria Răileanu, cei doi au avut prima apariţie împreună la un eveniment monden.

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer au apărut ţinându-se de mână, aceștia consfinţind astfel faptul că sunt cel mai nou cuplu format în showbizul românesc.

Dacă tot timpul a preferat să fie discretă în ceea ce privește viața sentimentală, acum Ana Odagiu a hotărât să vorbească pentru Spynews despre bărbatul din viața sa, cel cu care e de puțin timp împreună, dar lângă care se simte foarte bine.

Ea susține că relația e încă la început, au decis să formeze un cuplu de puțin timp, iar aceasta preferă să nu vorbească prea multe despre povestea lor de iubire. Ana Odagiu mărturisește că se știe cu Conrad Mericoffer de mult timp, căci s-au întâlnit pe platourile de filmare.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toți la Antena 1, adică aici sub același acoperiș. Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mamă grijulie e Laura Cosoi! Ce-și dorește vedeta pentru fiica ei

Tabu Tabu

Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă

Dora Constantinovici

Se anunță un antibiotic promițător în stil “cal troian” care ar putea distruge bacteriile mai eficient

realitatea

Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi

Tabu Tabu

Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone

Andreea Damian

Deși sunt 7000 de copii dispăruți de acasă pe site-ul Poliției Române apar doar 18 poze

Scrie un comentariu