Tabu
CULTURE

Globurile de Aur revin la televiziune în 2023

Globurile de Aur, afectate de o serie de scandaluri cu privire la rasism, sexism, corupţie, şi-au anunţat marţi revenirea la televiziune în 2023.

„Suntem încântaţi să anunţăm revenirea Globurilor de Aur la (canalul) NBC”, a declarat Helen Hoehne, preşedintele Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care jurizează aceste premii, într-un comunicat de presă.

La începutul anului 2022, ceremonia a avut loc fără a fi transmisă la televizor. Partenerul obişnuit, NBC, a renunţat să difuzeze evenimentul, deoarece HFPA a fost ţinta unor acuzaţii care i-au subminat serios reputaţia.

Peste 100 de agenţi scriseseră HFPA în primăvara anului 2021, cerându-i să pună capăt „comportamentului discriminatoriu şi neprofesional, erorilor etice şi corupţiei”.

În faţa acestui scandal, organizaţia a anunţat rapid o serie de reforme, inclusiv o recrutare fără precedent de noi membri pentru a îmbunătăţi reprezentarea minorităţilor în cadrul acesteia.

„HFPA se angajează să facă schimbări semnificative şi să susţină programe care pun diversitatea, incluziunea şi transparenţa pe primul loc”, a transmis marţi organizaţia.

ARTICOLE SIMILARE

PRINTUL WILLIAM, certat cu mama vitrega, renunta la “scurtatura” spre tronul Marii Britanii

Daniel Funeriu: Calomnia este păcatul originar al democraţiei din România!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Tavi Gevinson este noua IT Girl?

realitatea

In The Mood For Caft

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Andreea Damian

Scrie un comentariu