Tabu
PEOPLESlider

Care e cel mai mare regret al lui Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q

Mihai Sturzu împlinește 43 de ani pe 3 octombrie. Fostul solist al trupei Hi-Q a lăsat deoparte muzica și s-a dedicat unui nou domeniu.

După 18 ani în care a bătut țara în lung și-n lat cu trupa Hi-Q, Mihai Sturzu a intrat în politică, la îndemnul lui Victor Ponta, și a fost parlamentar PSD. Dar a lăsat și politica.

Mihai Sturzu trăiește astăzi pentru o altă pasiune din copilărie: este pilot pentru Wizz Air. „Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile.“, a declarat Mihai Sturzu pentru libertatea.ro.

În urmă cu șase ani, a decis să părăsească și politica, pentru un vis din copilărie: acela de a deveni pilot. Din 2017 este pilot la Wizz Air și a acumulat deja peste 2.500 de ore de zbor.

Într-un interviu pentru Fanatik, Mihai Sturzu, acum în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că a ales să se îndepărteze definitiv din politică și să se dedice visului său din copilărie, care îi aduce numai bucurie.

„E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda, ca la masă cu Hi-Q. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent.”, a mărturisit acesta.

Regretul lui Mihai Sturzu: „Nu aș mai fi perfecționist. Este un bolovan pe care l-am dus în spate de pomană”

ARTICOLE SIMILARE

Eva Longoria îl sprijină pe Sacha Jafri în cea mai ambițioasă campanii umanitară din istorie

Tabu Tabu

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Andreea Damian

Prinţesa Diana ar fi împlinit astăzi 59 de ani – o existenţă scurtă dar fascinantă

Andreea Damian

Copiii nu datorează nimic părinților lor

Andreea Damian

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt divine. Cum arată și cu ce se ocupă Bea și Nasti

Andreea Damian

Scrie un comentariu