Tabu
PEOPLESlider

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt divine. Cum arată și cu ce se ocupă Bea și Nasti

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt absolut superbe. Ne referim la fiicele lui Andrei, fiul artistei. Beatrice și Anastasia au moștenit-o pe bunica lor celebră, având înclinații artistice, dar în zona de design și pictură.

Cele două surori, alintate Bea și Nasti, sunt incredibil de frumoase, iar dacă cea mică seamănă foarte mult cu Ileana, Beatrice are trăsăturile bunicii sale.

Bea este designer vestimentar

Beatrice are 28 de ani, iar Anastasia 21 de ani. Bea este designer vestimentar și a fost sprijinită de bunica sa în meseria pe care a ales-o. „Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică, îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne”, a spus Beatrice.

Beatrice Lazariuc are 28 de ani și e designer vestimentar

Beatrice povestește cum a început cariera sa în design vestimentar. Încă de când era mică proba rochiile bunicii și îi plăcea să le modifice. Totul până când i-a cumpărat o mașină de cusut și a făcut din acest hobby o adevărată pasiune. Așa a început cariera sa.

„Când eram copil, bunica avea foarte multe rochițe pentru scenă, mereu le probam. Și mereu modificam hainele, pentru că îmi plăcea să fie diferite. Într-o zi, cred că pur și simplu ne plimbam prin mall și i-a venit ei ideea să îmi cumpere o mașină de cusut, să-mi fie mai ușor să mi le schimb, pentru că le coseam de mână. Am început cu ce era mai ușor pentru mine, cu lenjerie intimă, hainele au fost ulterior, acum vreo patru ani. Apoi, prietenele mele mi-au propus să fac ceva online, să le pot vinde, iar ușor-ușor au început să mă contacteze stiliști de la noi din țară, chiar și vedete, pentru videoclipuri, ședințe foto”, a spus Beatrice într-un interviu pentru Tonica.

Nasti e pasionată de pictură

Nasti are 21 de ani

„La mine, în schimb, nu este vorba despre creație vestimentară, ci creație pe pânză, foaie. Înclinația asta a pornit mai mult de la mama, dar și de la bunica. Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții. Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent, ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling”, a spus Nasti, mezina familiei.

ARTICOLE SIMILARE

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson „s-a ascuns într-un frigider” pentru a evita un interviu

Dora Constantinovici

Majda Aboulumosha, mesaj emoționant împotriva rasiștilor

Tabu Tabu

Elton John, dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Freddie Mercury

Andreea Damian

O cântăreață foarte apreciată recunoaște că a plătit prostituate pentru sex

Andreea Damian

TOP 10 vedete amenintate cu moartea

realitatea

Acasă la supermodelul Elsa Hosk / Un loft vintage în NYC

Ciocîrlan

Scrie un comentariu