Home > Slider > Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Iulia albu

Extravaganta vedetă de televiziune și creatoare de modă se știe că este puțin mai apate și are o vestimentație ieșită din comun. Nici de ziua ei nu a ieșit din tipare și și-a scris un mesaj interesant pe rețelele de socializare pe care îl puteți citi in continuare și voi.

Pe 28 iulie Iulia Albu a împlinit 39 de ani și a scris un mesaj pe rețelele de socializare. “Astăzi este ziua mea. Până la această vârstă pot spune că am învățat că̂teva lucruri. 1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, Pinul uscat din spatele meu.

iulia albu

iulia albu

Îl țîn, încă, pentru că din același pămănț a răsărit o Buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.

2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente cănd este bine să asculți sfaturile părinților tăi.

3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.

4. Viața fă̆ră puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.

5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteti aproape. De măine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțață pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci. Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strănge în braț̦e copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat in afară de tatăl meu. Și vă sugerez să încercați și voi acelaș̦i lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media”, a scriu Iulia Albu pe pagina ei de facebook.

Articole asemanatoare
covid-19
Cel mai frecvent simptom al Covid-19. E mult mai des întâlnit decât febra sau tusea
Jessica Simpson
Jessica Simpson și-a scos extensiile și arată complet diferit
Detail
Producătorul muzical premiat cu Grammy a fost arestat pentru agresiune sexuală
Papa Francisc
Papa Francisc lasă finanțele Vaticanului pe mâna femeilor

1 Response

Comenteaza acest articol

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

by Tabu Tabu   1 min
1