Home > Slider > Mila Kunis, acuzată de sexism. Gluma actriței a stârnit controverse în mediul virtual

Mila Kunis, acuzată de sexism. Gluma actriței a stârnit controverse în mediul virtual

mila kunis

Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt destul de rezervați atunci când vine vorba despre viața de familie și cei doi copii ai lor. Dar când împărătășesc cu admiratorii sfaturi despre parenting, toți sunt cu ochii pe ei.

În timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, unde actrița a fost invitată să-și promoveze noul film, „The Spy Who Came Me”, Mila a vorbit despre cei doi copii ai săi, fiica de 3 ani, Waytt, și fiul de 15 luni, Dimitri. După acest interviu, vedeta americană a fost însă acuzată de sexism, din cauza glumele deplasate pe care le-a făcut la adresa propriilor ei copii.

„Sunt incredibil de diferiți”, a explicat actrița de 34 de ani. „Băiatul meu este ca un leneș (n.r. face referire la animal), dar e minunat și îl iubesc”, a glumit Mila Kunis, dar nu a uitat să menționeze că femeile sunt mai destepte decât bărbații. „Și am dovezi de la cei doi omuleți pe care i-am creat”, a adăugat aceasta, continuând seria glumelor sexiste.

După explicațiile și detaliile privind creșterea și educarea copiilor ei, Mila Kunis a stârnit un val de controverse în mediul online. Fanii au taxat-o pentru seria de glume făcută în timpul emisiunii „Elle DeGeneres Show”.

Deși mulți cred că părerile ei despre bărbați și femei par doar glume, unii fani ai vedetei nu au gustat deloc remarcile ei sexiste. „Absolut corect”, a susținut un utilizator pe Twitter. Altul a spus nemulțumit: „Ți se pare că fiul tău e puțin întârziat? Probabil știi că aceasta nu înseamnă că femeile sunt mai deștepte decât bărbații”.

Mila Kunis și Ashton Kutcher formează unul dintre cele mai simpatice cupuri de la Hollywood. Se cunosc de 20 de ani, din perioada în care au jucat împreună în „That ’70s Show”, iar în urmă cu mai bine de 4 ani s-au cuplat, relația lor oficializând-o în 2015, în cadrul unei ceremonii secrete.

 

 

Articole asemanatoare
Cartea de credit „sexistă” de la Apple investigată de autoritatea de reglementare a SUA
Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”
nello
Restaurantul unui român, din New York, acuzat de sexism: interzice femeilor singure să mănânce la bar
mila kunis
Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

Mila Kunis, acuzată de sexism. Gluma actriței a stârnit controverse în mediul virtual

by Andreea Damian   1 min
1