Tabu
Image default
lifestyle

Tequila și puterile ei nebănuite. S-a descoperit ce se întâmplă dacă o bei mai des

Tequila te poate ajuta să slăbești. Pare incredibil, dar un ingredient din compoziția sa poate ajuta anumite persoane să topească kilogramele. Este vorba despre zahărul natural din planta din care se face tequila, care ar putea reduce nivelul de glucoză din sânge la persoanele cu diabet de tip 2 și i-ar putea ajuta pe oamenii obezi să slăbească, spun cercetătorii.

Un tip de zahăr natural numit „agavine” provine din planta de agave, care este utilizată în procesul de fabricare al tequilei. Aceste zaharuri (care nu sunt la fel ca cele din siropul de agave) sunt nedigerabile și nu ridică nivelul zahărului din sânge, potrivit cercetătorilor mexicani.

Mai exact, agavinele extrase din planta de agave au capacitatea de produce un hormon care ţine stomacul plin mai mult timp şi care produce insulină, echilibrând astfel nivelul glicemiei şi înfrânând pofta de mâncare.

Specialiştii au efectuat în acest sens un studiu, care a constat în hrănirea unor animale de laborator cu alimente obişnuite şi adăugarea de agavine în apa lor de băut. La finalul experimentului s-a constatat că țoarecii mâncau mai puţin şi aveau un nivel scăzut de zahăr în sânge.

Cu toate acestea, tequila nu se numără printre recomandările nutriţioniştilor când vine vorba de slăbit.

 

ARTICOLE SIMILARE

GAFA URIASA! Producatorii “Urzeala tronurilor” l-au decapitat pe George W Bush

KIM KARDASHIAN a renuntat la implanturile fesiere! FOTO incredibile

Expoziție nomadă

realitatea

Divorţul lui Jennifer Lopez, pus la cale de mama artistei

realitatea

Mel B: “Am cel mai mare apetit sexual din lume”

realitatea

Un copil de 2 ani fumează 40 de țigări pe zi. FOTO

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu