Tabu
Image default
lifestyle

Tequila și puterile ei nebănuite. S-a descoperit ce se întâmplă dacă o bei mai des

Tequila te poate ajuta să slăbești. Pare incredibil, dar un ingredient din compoziția sa poate ajuta anumite persoane să topească kilogramele. Este vorba despre zahărul natural din planta din care se face tequila, care ar putea reduce nivelul de glucoză din sânge la persoanele cu diabet de tip 2 și i-ar putea ajuta pe oamenii obezi să slăbească, spun cercetătorii.

Un tip de zahăr natural numit „agavine” provine din planta de agave, care este utilizată în procesul de fabricare al tequilei. Aceste zaharuri (care nu sunt la fel ca cele din siropul de agave) sunt nedigerabile și nu ridică nivelul zahărului din sânge, potrivit cercetătorilor mexicani.

Mai exact, agavinele extrase din planta de agave au capacitatea de produce un hormon care ţine stomacul plin mai mult timp şi care produce insulină, echilibrând astfel nivelul glicemiei şi înfrânând pofta de mâncare.

Specialiştii au efectuat în acest sens un studiu, care a constat în hrănirea unor animale de laborator cu alimente obişnuite şi adăugarea de agavine în apa lor de băut. La finalul experimentului s-a constatat că țoarecii mâncau mai puţin şi aveau un nivel scăzut de zahăr în sânge.

Cu toate acestea, tequila nu se numără printre recomandările nutriţioniştilor când vine vorba de slăbit.

 

ARTICOLE SIMILARE

Transformare incredibila: STRAMBA LUI DODEL e acum Rihanna de România!

CUM ARATA Valentina Pelinel la sala de fitness

Sharon Stone vrea vila de lux cu orhidee in Romania!

Expo foto Vertigo la The Place, cu SKYY90, Carmen Secăreanu și Cornel Lazia

realitatea

Soc: MARUTA batut si cu nasul spart!

Vedetele Golden Globe donează pentru Haiti

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu