Tabu
Image default
FASHION Slider

Treceți peste Cottagecore. Noua tendință a toamnei este CABINCORE

Cabincore este o tendință punctată de tricotaje confortabile, pulovere groase cu farmec rustic și cizme , dar nu numai. Mult mai mult decât un stil, o adevărată artă de a trăi.

Vara, precum și tendința cottagecore, sunt deja amintire, făcând loc sezonului tuturor opțiunilor de modă posibile: toamna. Pentru că dacă acest sezon răcoritor este scuza perfectă pentru a purta o multitudine de straturi de îmbrăcăminte , este și perioada propice unei schimbări de stil. Dar de data aceasta, stilul va fi inevitabil influențat de mișcarea Cabincore, care este pe cale să fie noua mantră pentru toți pasionații de modă.

Cabincore – ce înseamnă această tendință de modă

Îmbrăcat de nostalgia plimbărilor în pădure, plimbărilor în jurul lacurilor, picnicuri bucolice sau sejururi în cabane (de unde își trage numele), cabincore este tendința modei care se va potrivi tuturor celor care doresc să se reîncarce cu stil. Și pe bună dreptate, dacă anul trecut am pictat deja portretul acestui hype care provoacă dependență, acum afirmăm adevărata revenire a cabincore.

O creștere confirmată în special de motorul de căutare Stylight, care subliniază o creștere a clicurilor de 478% pentru puloverele fără mâneci și toate piesele de modă pe care trendul cabincore le deține. Începând cu tricotajele (+ 126%), îmbrăcămintea și accesoriile tweed (+ 70%), paltoanele matlasate sau căptușite (51%), dar și piese din flanel (+ 33%), un material din Țara Galilor, apreciat încă din secolul al XVIII-lea pentru moliciunea sa extremă și aspectul rustic.

De la cămașa în carouri în stilul tăietorului de lemne, până la hanorace groase din lână, cardigane și blugi de pânză, toate elementele sunt la îndemâna noastră, astfel încât să ne putem completa garderoba de toamnă, cabincore este o tendință specială în această toamnă-iarnă. Cuvintele cheie? Culori calde, în nuanțe de toamnă, dar și materiale moi și confortabile, care promovează confortul și seninătatea oricărui lucru care se întâmplă în jurul nostru.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Andreea Damian

Ce înseamnă „generația avocado pe pâine” din care probabil faci parte

Andreea Damian

Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena

realitatea

Octav, de Serge Ioan Celebidachi, va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Montreal

realitatea

De ce este mai avantajos sa investesti in incaltaminte de calitate

realitatea

Inima îți bate nebunește, palmele transpiră – cum îți este afectat corpul de stres?

realitatea

Scrie un comentariu