Tabu
PEOPLESlider

A murit Gunther din Friends. Ce boală îl măcina pe actorul James Michael Tyler

James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani de cancer la prostată duminică dimineaţă, a confirmat managerul lui pentru Variety.

Tyler a murit liniştit, în locuinţa sa din Los Angeles. Actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. El şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”. A lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vâsta de 40 de ani.

James Michael Tyler avea 59 de ani

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor”, a scris managerul său. „Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends”, se arată pe contul „Friends” de Twitter. „Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”.

Tyler este binecunoscut pentru rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston, în serialul popular al NBC. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.În afară de „Friends”, Tyler a mai apărut în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.

ARTICOLE SIMILARE

Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea. Din ce a făcut banii pentru bolidul de 100.000 de euro

Andreea Damian

Azi apar numele tuturor refugiaților care au murit căutând adăpost în UE

Dora Constantinovici

Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

Andreea Damian

Medicii legiști au dezvăluit cauza morții singurei fiice a lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley

Andreea Damian

S-a lansat Disney Plus, dar clienții companiei au întâmpinat probleme în primele ore de la lansare

Andreea Damian

La ce viciu a renunțat Lili Sandu de când e însărcinată?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu