Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Courteney Cox regretă operațiile de chirurgie plastică: „Am căzut într-un fel de nebunie”

Actrița din „Friends” a vorbit despre numeroasele sale operații de chirurgie plastică.

Binecunoscută datorită rolului său în celebrul serial din anii ’90, Courteney Cox a refuzat, de multă vreme, să îmbătrânească. Actrița nu a acceptat să vadă urmele timpului trecând pe chipul ei. Ea a apelat așadar la operații estetice pentru a arăta mai tânără fizic. Dar foarte repede, injecțiile devin din ce în ce mai regulate și actrița nu se mai poate lipsi de ele. Astăzi, mama unei tinere de 17 ani cu care este foarte apropiată , a făcut un pas înapoi față de relația cu operațiile de chirurgie estetică, potrivit „The Times”.

„Am încercat să alerg după tinerețea veșnică”

La 57 de ani, actrița și-a deschis inima și recunoaște: „Este un moment în care îți spui „Oh, nu, mă schimb, îmbătrânesc”. Așa că am încercat să urmăresc tinerețea veșnică timp de câțiva ani.”

Dar Courteney Cox devine rapid dependentă de operațiile estetice pentru a se simți bine cu ea însăși. „Nu mi-am dat seama că am intrat într-un fel de nebunie”, recunoaște ea. „Și într-o zi mi-am spus: „Oh, naiba, arăt foarte ciudat cu aceste injecții și cu tot ce-mi fac pe față”, a adăugat. O alegere pe care o regretă astăzi.
„A fost o perioadă în care mi-am spus „trebuie să mă opresc, e complet nebunesc””, explică ea. De acum înainte, Courteney Cox nu mai vrea să recurgă la acest gen de intervenție și afirmă „aș vrea să îmbătrânesc cu mai multă grație”. Ea conchide: „Am mulți prieteni care au peste treizeci de ani și nici nu se gândesc la asta. Pentru mine, avem aceeași vârstă. Nu e nimic rău să împlinesc 60 de ani în curând, doar că mi-e greu să-mi imaginez și să o spun… Timpul zboară atât de repede!”

ARTICOLE SIMILARE

Unei soprane britanice i s-a cerut să-și schimbe rochia “pro-UE” înainte de concert

realitatea

Cum și-au împărțit averea Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, la 10 ani de la divorţ

Andreea Damian

Gigi Hadid a dezvăluit numele unic al fetiței sale

Andreea Damian

Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală

Andreea Damian

Maisie Williams din Game of Thrones, primul proiect după încheierea filmărilor la celebrul serial

Andreea Damian

Primul film despre viața lui Patrick Swayze va fi lansat la televizor în august

Andreea Damian

Scrie un comentariu