Tabu
PEOPLESlider

Cum a reușit Mario Iorgulescu să scape de plata daunelor morale, în valoare de 110.000 de euro, pentru familia victimei. Decizia instanței

Poliția Română l-a plasat pe Mario Iorgulescu în urmărire generală, după ce nu s-a predat autorităților în maximum 6 ore de la pronunțarea deciziei, în care se arată că tânărul trebuie să petreacă în închisore 13 ani și 8 luni.

​Mario Iorgulescu se află în atenția publicului larg, după ce Curtea de Apel București a anunțat decizia finală în cazul lui. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, după ce, în 2019 s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise și a comis un accident în urma căruia victima a murit. 

Inițial, Curtea de Apel a decis ca Mario Iorgulescu să plătească daune morale familiei victimei, în valoare de 100.000 de euro, plus încă 50.000 de lei, echivalentul la aproximativ 10.000 de euro. Aceasta decizie s-a schimbat brusc, iar tânărul instanța hotărând ca firma de asigurări să achite această sumă.

Oamenii au fost absolut șocați de decizia instanței deoarece firma desemnată, anume City Insurance, a intrat în faliment. Astfel, familia victimei ar putea să nu primească nicio despăgubire. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Andreea Raicu e fericită

Tabu Tabu

Meghan Markle, prințul saudit și scandalul cerceilor cu diamante

Andreea Damian

Relația periculoasă dintre diabet și Covid-19

Andreea Damian

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video

realitatea

Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu