Tabu
PEOPLESlider

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Quentin Tarantino și Uma Thurman s-au împăcat după 15 ani de „război”. Cei doi s-au certat după ce Uma l-a acuzat pe Quentin că din cauza lui a suferit un accident de mașină la filmări, pentru că nu s-a asigurat că bolidul care urma să se lovească de copac este securizat.

Anul trecut, Uma Thurman l-a acuzat pe Quentin Tarantino că a obligat-o să conducă mașina respectivă cu 100 de km/oră, pe un drum nisipos, astfel încât „părul să îi fluture în direcția bună”. Actrița a declarat că îi spusese regizorului în repetate rânduri că se teme că mașina respectivă este periculoasă și a cerut ca scena respectivă să fie filmată cu ajutorul unui cascador. Însă la presiunile lui Tarantino, Thurman s-a urcat la volan, iar în timp ce filma scena a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un palmier. Actrița a avut nevoie de spitalizare în urma accidentului.

La scurt timp, ea a făcut publică înregistrarea video a accidentului violent de la filmări.

Tarantini și-a recunoscut greşeala pentru accidentul suferit de Uma Thurman la filmările „Kill Bill 2”, acest film fiind ultimul proiect la care aceștia au lucrat împreună. Sâmbătă seară, pe 7 decembrie, Uma și Quentin s-au văzut şi au vorbit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În ciuda scandalului, cei doi au reușit să mențină o relație. Mai ales că fiica lui Thurman, Maya Hawke, a debutat în filmul Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino.

ARTICOLE SIMILARE

Afla de la specialist cum sa faci un machiaj de zi cu accent pe buze

realitatea

De ce a acceptat Anca Sigartău să joace rolul unei țoape? Dezvăluiri spumoase din culisele serialului „Adela”

Andreea Damian

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Andreea Damian

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane

Andreea Damian

Cinci moduri de a-i determina pe copii să mănânce legume

realitatea

Break My Soul| Cel mai recent hit al lui Beyoncé provoacă demisii pe bandă rulantă în SUA

Andreea Damian

Scrie un comentariu