Home > Slider > Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino și Uma Thurman s-au împăcat după 15 ani de „război”. Cei doi s-au certat după ce Uma l-a acuzat pe Quentin că din cauza lui a suferit un accident de mașină la filmări, pentru că nu s-a asigurat că bolidul care urma să se lovească de copac este securizat.

Anul trecut, Uma Thurman l-a acuzat pe Quentin Tarantino că a obligat-o să conducă mașina respectivă cu 100 de km/oră, pe un drum nisipos, astfel încât „părul să îi fluture în direcția bună”. Actrița a declarat că îi spusese regizorului în repetate rânduri că se teme că mașina respectivă este periculoasă și a cerut ca scena respectivă să fie filmată cu ajutorul unui cascador. Însă la presiunile lui Tarantino, Thurman s-a urcat la volan, iar în timp ce filma scena a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un palmier. Actrița a avut nevoie de spitalizare în urma accidentului.

La scurt timp, ea a făcut publică înregistrarea video a accidentului violent de la filmări.

Tarantini și-a recunoscut greşeala pentru accidentul suferit de Uma Thurman la filmările „Kill Bill 2”, acest film fiind ultimul proiect la care aceștia au lucrat împreună. Sâmbătă seară, pe 7 decembrie, Uma și Quentin s-au văzut şi au vorbit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În ciuda scandalului, cei doi au reușit să mențină o relație. Mai ales că fiica lui Thurman, Maya Hawke, a debutat în filmul Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino.

Articole asemanatoare
quentin tarantino
Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară
Once Upon a Time in Hollywood
Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Comenteaza acest articol

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

by Andreea Damian   1 min
0