Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”

Cardi B poate părea o voce neașteptată în politică dar cântăreața, în vârstă de 27 de ani, a fost mult timp în atenția presei pentru părerile sale politice și chiar spune acum că se raportează la tactica social media pe care Trump o folosește pentru a-și menține baza de fani – deși ea condamnă folosirea acesteia.

“Simt că niciunul dintre acești democrați nu are o bază de sprijin cu adevărat puternică – vorbesc despre ceea ce înseamnă o bază alcătuită din fani, pentru că ceea ce are la dispoziție Trump este aproape ca o bază de fani pe care ar putea să o aibe cineva din show-biz”, a spus Cardi B pentru Vogue pentru a cărei copertă din ianuarie 2020 a pozat. „Pentru că s-a bazat mereu pe divertisment, Trump a știut cum să-i determine să continue să vorbească despre el. Toate aceste mici chestii pe care le face, cum ar fi să intre în polemici cu diverse vedete, sunt doar tehnici pentru a atrage atenția. Și obține ce vrea. Îți place un anumit artist care înnebunește și o ia razna total. Dar în cazul lui, această persoană este responsabilă de țara noastră. Această persoană este responsabilă de bunăstarea noastră. Când vine vorba de președintele meu, vreau ca președintele meu să fie extrem de reținut, un sfânt. Aceasta este persoana pe care vreau să o privesc acolo”, a explicat ea. „Nu vreau ca președintele meu să aibă vreo ură față de un anumit tip de oameni. Nu vreau ca președintele meu să se certe cu celebritățile sau să îl intereseze constant ce cred oamenii despre el. Vreau ca președintele meu să-mi dea un răspuns la rahaturile care contează cu adevărat. Nu vreau ca președintele meu să mă distreze, să mă amuze”

Cu ocazia alegerilor din 2020, Cardi va susține același candidat pe care l-a susținut în 2016, senatorul Bernie Sanders, și spune că o face pentru că felul în care a lucrat până acum e dovada faptului că e cineva care se gândește cu adevărat la oameni și la nevoile lor. „Oamenii nu sunt perfecți, dar el are intențiile perfecte”, a spus ea. „Îi pasă în mod firesc de minorități. De fapt, îi pasă de persoanele care primesc Medicare (programul de sănătate), deoarece știe că nu își pot permite.”

ARTICOLE SIMILARE

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Andreea Damian

Roxana Hulpe a devenit mamă! „Dumnezeu ne-a trimis o minune”

Andreea Damian

Pandemia mi-a „închis” căsătoria deschisă

Andreea Damian

ANDREEA ESCA a sarbatorit Anul Nou cu un decolteu imens! FOTO

Aerosmith în România!

realitatea

Librărie Cărturești la Institutul Francez

realitatea

Scrie un comentariu