Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”

Cardi B poate părea o voce neașteptată în politică dar cântăreața, în vârstă de 27 de ani, a fost mult timp în atenția presei pentru părerile sale politice și chiar spune acum că se raportează la tactica social media pe care Trump o folosește pentru a-și menține baza de fani – deși ea condamnă folosirea acesteia.

“Simt că niciunul dintre acești democrați nu are o bază de sprijin cu adevărat puternică – vorbesc despre ceea ce înseamnă o bază alcătuită din fani, pentru că ceea ce are la dispoziție Trump este aproape ca o bază de fani pe care ar putea să o aibe cineva din show-biz”, a spus Cardi B pentru Vogue pentru a cărei copertă din ianuarie 2020 a pozat. „Pentru că s-a bazat mereu pe divertisment, Trump a știut cum să-i determine să continue să vorbească despre el. Toate aceste mici chestii pe care le face, cum ar fi să intre în polemici cu diverse vedete, sunt doar tehnici pentru a atrage atenția. Și obține ce vrea. Îți place un anumit artist care înnebunește și o ia razna total. Dar în cazul lui, această persoană este responsabilă de țara noastră. Această persoană este responsabilă de bunăstarea noastră. Când vine vorba de președintele meu, vreau ca președintele meu să fie extrem de reținut, un sfânt. Aceasta este persoana pe care vreau să o privesc acolo”, a explicat ea. „Nu vreau ca președintele meu să aibă vreo ură față de un anumit tip de oameni. Nu vreau ca președintele meu să se certe cu celebritățile sau să îl intereseze constant ce cred oamenii despre el. Vreau ca președintele meu să-mi dea un răspuns la rahaturile care contează cu adevărat. Nu vreau ca președintele meu să mă distreze, să mă amuze”

Cu ocazia alegerilor din 2020, Cardi va susține același candidat pe care l-a susținut în 2016, senatorul Bernie Sanders, și spune că o face pentru că felul în care a lucrat până acum e dovada faptului că e cineva care se gândește cu adevărat la oameni și la nevoile lor. „Oamenii nu sunt perfecți, dar el are intențiile perfecte”, a spus ea. „Îi pasă în mod firesc de minorități. De fapt, îi pasă de persoanele care primesc Medicare (programul de sănătate), deoarece știe că nu își pot permite.”

ARTICOLE SIMILARE

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

Remember Michael Jackson: Cinci videoclipuri de neuitat

realitatea

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Andreea Damian

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

U2 live pe San Siro – bilete exclusiv prin Eventim.RO

realitatea

Scrie un comentariu