Tabu
Image default
PEOPLESlider

Pro TV a mai „furat” o vedetă de la Antena 1

Cătălin Oprișan, cunoscut pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor, se alătură trustului Pro TV pentru o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe platforma de streaming VOYO și pe site-ul sport.ro.

Show-ul se va numi Arena SPORT.RO și în fiecare săptămână le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprișan, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

Cătălin Oprișan, care în acest moment lucrează și la matinalul Kiss FM și realizează și un podcast, a declarat: „Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al Pro TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”.

Cătălin Oprişan a lucrat ani la rând în echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 21 iulie!

realitatea

Carmina se mută din București. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Liviu Vârciu de vrea să se întoarcă la mama ei

Andreea Damian

Două soluții împotriva anosmiei

Andreea Damian

A copiat ținutele vedetelor pentru a demonstra că mărimea nu contează

Andreea Damian

Corina Bud s-a dezbrăcat de tot și face reclamă la măști

Tabu Tabu

Scandal la Casa Regală, înainte de încoronarea Regelui Charles. Prințul William mai are o fiică

Andreea Damian

Scrie un comentariu