Tabu
FASHION Slider

Ținuta iconică din „Friends” despre care nimeni nu vorbește

friends

Serialul „Friends” a dat naștere unor stiluri iconice, dintre care multe au evoluat puternic de atunci. Deși ținutele care ne vin prima dată în minte sunt cele purtate de Rach”el Green (interpretată de actrița Jennifer Aniston), cele mai bune look-uri din „Friends sunt mult mai variate decât ai crede, cu zeci de combinații șic, purtate și de Monica și Pheobe.

Indiferent ce personaj feminin din „Friends” se potrivește stilului tău personal, toate ținutele lor din serial sunt o sursă de inspirație.

Blugi cu adidași albi

Stilul Monicăi reflectă o americancă adevărată – cămașă, adidași albi și blugi Levi’s clasici – toate acestea fiind pregătite pentru o excursie în East End.

Fustă în carouri

Nu este nimic mai iconic decât o fustă în carouri care invocă uniforma școlară șic. Rachel a purtat-o cu un pulover de cașmir tricotat și o pereche de șosete până la genunchi.

Cardigan roz

Moda anilor ’90 era cardiganul mai scurt. Rachel a îmbrăcat unul în culoarea magenta peste o rochie brodată de culoarea prunei.

Rochie cu nasturi

Dincolo de jacheta metalică și geantă, Phoebe a purtat o rochie în culori îndrăznețe, model pe care-l vedem și astăzi la influencerii de modă.

Rochie cu surf print

Fiind una dintre cele mai importante tendințe din vara anului 2020 (datorită unor mărci precum Staud), rochia cu palmieri a lui Rachel s-a potrivit perfect pentru călătoria de weekend pe plajă a găștii lor.

Palton în culoarea muștarului

Seamănă cu piesa Bottega Veneta de pe coperta Harpers Bazaar cu Rihanna.

Rochie mulată cu broderii florale

Această ținută este ideală pentru seară. Rochia fără bretele, purtată de Rachel, cu broderii delicate, e un must have în garderoba anului 2020.

Pulover pe gât cu jachetă de blugi

Această combinație ne amintește de anii ’70.

ARTICOLE SIMILARE

Bob Dylan va lansa colecția country Travelin’ Thru, 1967-69 – cu Johnny Cash

realitatea

Street fashion: Nina

realitatea

Machiajul, măștile personajului principal din Joker purtate de protestatarii din întreaga lume

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu