Tabu
PEOPLESlider

Marina Almășan a ajuns de urgență, la spital. Ce i s-a întâmplat

Marina Almășan a ajuns în spital, din cauza unui accident minor. Vedeta a ajuns cu piciorul drept în ghips, după ce a călcat strâmb cu el.

Prezentatoarea de la Televiziunea Română este foarte superstițioasă. Dacă-ți uiți ceva acasă, se spune că vei avea ghinion dacă obișnuiești să te întorci pentru a-ți lua acel lucru. Tocmai asta a făcut Marina Almășan și regretă enorm pentru că s-a dus înapoi acasă, pentru a-și lua telefonul mobil.

„În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Dimineața îmi uitasem telefonul acasă. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinion.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă.(…) Am călcat strâmb pe stradă, pe un drum denivelat, eram cu nasul în telefon, am o entorsă, dar mi s-a fisurat și osul gleznei. Am fost direct la directorul Spitalului Foișor, se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”, a declarat Marina Almășan, pentru Impact.

Din această cauză, Marina Almășan și-a luat concediu medical câteva săptămâni pentru a se recupera, dar acest lucru îi afectează proiectele.

„Dacă tot am demarat, la TVR 2, ­proiectul «Rivalii», care ­aşază în centrul său ­conflictul dintre generaţii, se poate spune că prima «victimă» a acestuia am fost chiar eu! Desigur, fac haz de necaz, în ­realitate a fost un ­accident minor (o călcătură strâmbă), cu un efect major: picior în gips, pentru minimum patru săptămâni, cu interdicţia ­(deocamdată!) de a pune piciorul pe sol.

Dar emisiunea nu va lua pauză, decât, poate, o ediţie-două; mă voi sfătui cu superiorii mei. După care, moartă-coaptă, în ghips, cârje sau orteză (sunt în negocieri cu minunatul profesor dr. Cristi Stoica, directorul Spitalului de ortopedie Foişor) mă voi reînfiinţa în ringul «Rivalilor», pentru a arbitra noile confruntări”, a declarat ea pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Nuntă mare în showbiz-ul românesc! Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit după 16 ani de relație

Andreea Damian

Servant of the People, serialul care l-a lansat pe Volodimir Zelenski în politică

Andreea Damian

Ana Morodan revine pe sticlă! Vedeta își reia emisiunea

Andreea Damian

Cabral și Andreea Ibacka părăsesc România, împreună cu cei doi copii ai lor

Andreea Damian

Brie Larson se alătură familiei „Fast&Furious”. Ce rol va interpreta actrița

Andreea Damian

Will Smith își cere scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri

Andreea Damian

Scrie un comentariu