Tabu
FASHION

6 accesorii esențiale pentru ținutele noastre de iarnă

Atenția la detalii este o calitate care îți permite să îți perfecționezi toate ținutele cu precizie. Descoperă în acest articol accesoriile esențiale din acest sezon pentru a-ți perfecționa ținutele de iarnă.

Ieși din accesoriile tradiționale pe care toată lumea le cunoaște. Pentru a fi în ton cu vremurile, iată cele șase accesorii de iarnă esențiale și originale. Mănuși, rucsacul, cagulă, eșarfă XXL, lanț de telefon mobil sau geantă căptușită, iată cele mai trendy produse ale momentului.

Rucsacul

Rucsacul există de câteva sezoane, dar este timpul să ți-l faci al tău. Disponibil astăzi în materiale mai nobile și șic precum piele, catifea sau piele de căprioară, acest accesoriu este ultra trendy în acest moment. Iar originalitatea nu lipsește nici în ceea ce privește culorile și imprimeurile. Fie că sunt animale (zebre, leoparzi) sau florale sau chiar simple. Dimensiunile variază și ele, pentru a alege în funcție de gusturile și dorințele tale de moment.

Mănuși călduroase

În această perioadă de iarnă, mulți dintre voi folosiți mănuși pentru a vă proteja mâinile de frig. Mănușile mai originale, tricotate, te vor încălzi cu mai mult stil. Alege-le din cașmir sau lână, în tonuri calde precum mov, arămiu, verde… Sau nuanțe mai clasice precum bej, bleumarin sau negru. Se potrivesc perfect cu puloverele și jachetele tale de iarnă.

Un lanț pentru telefonul mobil

Te-ai săturat să-ți cauți laptopul în fundul genții? Soluția este lanțul de telefoane mobile cu zale mari din acetat multicolor sau simplu.

Cagula

O alternativă elegantă la fes, balaclava este ultra-dorită. Poartă acest accesoriu pentru a-ți perfecționa aspectul de la cel mai casual la cel mai clasic. Balaclava se amestecă cu toate stilurile, așa că profită de ea. Optează pentru un model din lână sau cașmir uni sau cu model, într-un ton care să se potrivească perfect cu pielea și părul tău.

Eșarfă XXL

Un must have, evident, pentru a lupta împotriva frigului. Doar că în acest sezon aducem culoare și modele pe eșarfe XXL. Cu carouri, dungi, flori, cu imprimeuri aztece sau animale (zebra sau leopard), rămâne la latitudinea ta să alegi după dorințele tale de la momentul respectiv și stilul ținutei tale.

Geanta matlasată

În formă de geantă de cumpărături, clutch sau curea de umăr, geanta matlasată se îmbină cu toate stilurile vestimentare, aducând o notă de eleganță tuturor ținutelor tale. Cusăturile îi conferă volum și un stil nebunesc. În ceea ce privește culorile, rămâi la tonuri clasice pentru a-ți amesteca mai ușor geanta cu diferitele tale look-uri. Versiunea tote în care îți poți strecura laptopul este foarte practică zilnic, la fel ca geanta purtată sub braț.

ARTICOLE SIMILARE

Anja Rubik, pentru al doilea sezon imaginea Fendi

realitatea

Black & White Vintage: Simona Balan

realitatea

Leonardo DiCaprio, ambassador TAG Heuer

realitatea

Cum să te îmbraci pentru un interviu de angajare?

Andreea Damian

Chou-chou, colecția primăvară-vară, The Libertine

realitatea

Balenciaga a lansat cizmele cu iluzie optică, iar prețul este șocant de mare

Andreea Damian

Scrie un comentariu