Tabu
PEOPLESlider

Deea Maxer l-a înlocuit deja pe fostul soț? Cu cine s-a afișat artista după divorț

Deea Maxer a postat o imagine de la o întâlnire cu un alt bărbat. Fanii au crezut că este noul ei partener și cel care a făcut-o să-l uite pe Dinu Maxer.

Se pare că adevărul este cu totul altul.

Deea le-a arătat fanilor din mediul online că a ieșit cu un bărbat pe care îl cheamă Cristian Bucă, deoarece a fost ziua lui de naștere. Vedeta a postat și următorul mesaj: „La mulți ani, dragule drag!”

Chiar dacă fanii au crezut că bruneta și-a găsit deja pe altcineva, lucrurile nu stau deloc așa. Cristian Bucă este un bun prieten de-al vedetei și este un cunoscut make-up artist din România.

Imagine

Bruneta este cea care a anunțat că decizia divorțului, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Îi mulțumește soțului ei pentru acești ani în care i-a fost soț, dar și prieten, însă drumul lor împreună se oprește aici.

Deea Maxer nu a dezvăluit motivul despărțirii și a încheiat mesajul printr-o rugăminte și anume ca oamenii să fie „blânzi” și să respecte acest moment dificil din viața lor.

Deea Maxer a fost cea care a părăsit domiciliul conjugal, i-a spus soţului ei că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere. Artistul nu a acceptat despărţirea şi ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu mai putea fi schimbat.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

OSCAR 2022. Top cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu

Andreea Damian

Cine e Tammie Jo Shults, femeia care a evitat o catastrofă aviatică

Andreea Damian

Matthew Perry, Chandler din Friends, a ajuns o umbră a bărbatului chipeş de altădată

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Laura Cosoi cinci ani de la nuntă

Tabu Tabu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Andreea Damian

Taylor Swift scrie istorie în clasamentul Billboard

Andreea Damian

Scrie un comentariu