Tabu
PEOPLESlider

Oana Zăvoranu, înșelată de soț: “N-ai cum să treci de la o actriță la o prostituată” 

Alex Ashraf (35 de ani) a înaintat divorț la Judecătoria Sectorului 1 pentru a oficializa separarea de Oana Zăvoranu (50 de ani).

Alex Ashraf s-ar fi mutat deja la noua lui parteneră, chiar dacă divorțul nu este încă oficializat.Oana Zăvoranu a confirmat că a fost înșelată de soțul ei.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. 

Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CANCAN.RO. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din anul 2013, iar căsătoriți sunt din anul 2016. De o lungă perioadă de timp se zvonea că cei doi nu mai formează un cuplu, că el are deja o altă relație. În urmă cu mai bine de două luni, ea a infirmat speculațiile. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a schimbat viața Biancăi Brad după lupta cu cancerul: „Plângeam și mâncam, era groaznic”

Andreea Damian

Cum să reduci riscul de infectare cu Covid-19 când iei masa în oraș: sfaturi de la un expert în boli infecțioase

Andreea Damian

Rochia din pânză a devenit piesa esențială în garderoba de vară a femeii

Andreea Damian

Cea mai veche rețetă culinară din lume a fost descifrată – are 4000 de ani

realitatea

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Andreea Damian

Mama Oanei Matache rupe tăcerea în scandalul divorțului fiicei sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu