Tabu
lifestyle

Melissa Leo și-a diminuat singură șansele de a lua Oscarul

Melissa Leo a făcut senzație cu rolul secundar din filmul "The Fighter".  Toată lumea a ridicat prestația ei actoricească în slăvi, a câștigat un Glob de Aur, iar acum este nominalizată la Oscar și toată lumea o consideră ca fiind favorită la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar.

Asta nu i-a fost de ajuns Melissei care a făcut un gest fără precedent în istoria Oscarului. Actrița a făcut o serie de filmulețe de promovare în care îi roagă pe membrii Academiei Americane de Film să ia foarte în serios opțiunea de a-i da ei premiul. Leo și-a explicat gestul spunând că nimeni nu face nimic să o promoveze, prin urmare se promovează singură.

Este foarte posibil însă, ca modul inedit de autopromovare al actriței să nu fie văzut cu ochi buni de membrii Academiei pentru simplul motiv că cei mai mulți dintre aceștia sunt foarte conservatori. Filmulețele de promovare ale Melissei i-ar putea fi însă de ajutor Helenei Bonham Carter, considerată a doua favorită pentru rolul din "King’s Speech".

ARTICOLE SIMILARE

Loredana, cea mai dotată elevă: “Aveam cel mai mare gabarit din clasă”!

Mariah Carey, degeaba în scaunul cu rotile – FOTO

realitatea

Americanii pregătesc un reality show cu prostituate și amante de vedete

realitatea

Expo foto Vertigo la The Place, cu SKYY90, Carmen Secăreanu și Cornel Lazia

realitatea

Cum ar reactiona vedetele daca ar fi nevoite sa locuiasca cu parintii din nou?

Adriana Lima este însărcinată

realitatea

Scrie un comentariu