Tabu
lifestyle

Cum sunt împărțite șansele de Oscar la categoria cea mai bună actriță în rol principal

Paul Dergarabedian, președintele diviziei de box office de la Hollywood.com, și-a făcut publice predicțiile pentru Oscar, categoria cea mai bună actriță într-un rol principal. Dergarabedian a declarat că șansele la Oscar sunt, de cele mai multe ori, legate de succesul de box office, dar că, există și unele excepții cum ar, de exemplu, cazul lui  Reese Witherspoon care a plecat acasă cu un Oscar după ce a jucat în "Walk the Line", film care nu a adus profituri casei de producție. Anul acesta, dacă e să ne luăm după succesul de casă, șansa ar fi de partea lui Natalie Portman (Black Swan) și Anette Benning (The Kids Are All Right).

Dergarabedian: "Natalie Portman va câștiga. Filmul ei a făcut încasări de peste 100 de milioane de dolari. Toată lumea vorbește despre felul în care ea a jucat și foarte mulți oameni vor fi șocați dacă ea nu va câștiga. E o situație similară cu cea din 2005 când Hilary Swank a câștigat pentru "Million Dollar Baby", un film care a încasat tot peste 100 de milioane.".

Dergarabedian: "Anette Bening este singura care ar putea să îi sufle premiul lui Natalie. Toată lumea o place și a jucat minunat în "The Kids Are All Right". Ar putea fi considerat chiar un premiu pentru întreaga carieră. A mai fost nominalizată de patru ori și poate că Academia se va gândi că a venit vremea să îi dea un premiu.. Filmul este pe locul al doilea ca succes la această categorie, cu 20,8 milioane!".

Dergarabedian: "Raporatele noastre arată că "Winter’s Bone" a adunat doar 6 milioane din încasări. Prestația lui Jennifer Lawrence este absolut incredibilă, dar nu foarte multă lume a văzut filmul acesta. E greu să faci senzație cu un subiect despre care lumea nu vorbește!".

Dergarabedian: "Despre "Rabbit Hole" vă pot spune că a adunat doar 2 milioane de dolari. A fost lansat în foarte puține cinematografe. Criticile au fost senzaționale, dar, și în acest caz, nimeni nu vorbește despre acest film, așa că și șansele lui Nicole Kidman sunt minime!".

Dergarabedian: "În "Blue Valentine" putem vorbi despre un adevărat tur de forță în ceea ce privește prestațiile actoricești, dar, cu toate acestea, filmul nu e foarte digerabil. Compania care l-a produs știe să promoveze filmele pentru Oscar. A strâns 8,9 milioane, dar cred că este, mai degrabă, o lansare pentru Michelle Williams decât o șansă de a lua Oscarul.".

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna alături de fani chiar şi în pijamale

realitatea

Victoria Beckham, bucatareasa! Este ceva ce NU stie sa faca?

Cher, dezgolită pe scenă

realitatea

Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel

NEW YORK [Fuckin´ City]

realitatea

DANIEL DAY-LEWIS ia Oscarul anuntat de Merryl Streep!

Scrie un comentariu