Tabu
lifestyle

Mitch Winehouse: Amy era mai fericită ca niciodată

Mitch Winehouse, tatăl lui Amy Winehouse susţine că fiica lui era mai fericită ca niciodată în momentul în care a murit, iar acest lucru îi mai alină suferinţa cauzată de decesul prematur. Amy a fost înmormântată ieri, 26 iulie 2011, iar tatăl ei a făcut câteva declaraţii imediat după ceremonie:

“Amy a fost cea mai bună fiică, cel mai bun membru al familiei şi cel mai bun prieten pe care l-ar fi putut avea cineva. Voi vorbi mult despre recuperarea ei miraculoasă. De curând Amy găsise dragostea alături de Reg. El a ajutat-o să îşi rezolve problemele, iar ea îşi dorea un viitor împreună cu el. Era mai fericită ca niciodată. Acum trei ani, Amy a reuşit să îşi învingă dependenţa de droguri. Medicii au spus că asta ar fi fost imposibil, dar chiar a reuşit. Acum se zbătea din răsputeri să treacă peste dependenţa de alcool. Trecuseră trei săptămâni de când nu mai băuse. Mi-a spus că se săturase şi că nu mai suporta felul în care o priveam noi, cei din familie!”.

Mitch Winehouse a făcut câteva referiri şi la ziua nefastă de 23 iulie:

“Nu era în depresie. Vineri (22 iulie, ziua de dinainte de a muri) s-a întâlnit cu mama ei şi cu Reg şi era veselă. În noaptea aceea ea a stat la ea în cameră cântând şi bătând la tobe. Cum era târziu, bodyguard-ul ei i-a spus că ar trebui să nu facă gălăgie, iar ea a ascultat. Apoi el a auzit-o cum se plimba prin cameră, iar dimineaţa când s-a dus să vadă ce face a crezut că doarme. Abia după câteva ore şi-a dat seama că nu respira şi a chemat ajutor. Dar ştiind că nu a murit deprimată, ştiind că a murit fericită, mă face să mă simt mai bine!”.

ARTICOLE SIMILARE

Călătoria Ancăi

realitatea

TEO in pericol! Ce se intampla cu ea?

Wyclef Jean, împușcat în Haiti

realitatea

MADONNA se dezbracă iar pe scenă (FOTO)

realitatea

Cea mai SEXY mireasa: NICOLETA LUCIU! Galerie FOTO impresionanta

realitatea

ROXANA IONESCU s-a maritat in secret? Cine e noul sot!

Scrie un comentariu