Home > Fără categorie > Mitch Winehouse: Amy era mai fericită ca niciodată

Mitch Winehouse: Amy era mai fericită ca niciodată

Mitch Winehouse, tatăl lui Amy Winehouse susţine că fiica lui era mai fericită ca niciodată în momentul în care a murit, iar acest lucru îi mai alină suferinţa cauzată de decesul prematur. Amy a fost înmormântată ieri, 26 iulie 2011, iar tatăl ei a făcut câteva declaraţii imediat după ceremonie:

“Amy a fost cea mai bună fiică, cel mai bun membru al familiei şi cel mai bun prieten pe care l-ar fi putut avea cineva. Voi vorbi mult despre recuperarea ei miraculoasă. De curând Amy găsise dragostea alături de Reg. El a ajutat-o să îşi rezolve problemele, iar ea îşi dorea un viitor împreună cu el. Era mai fericită ca niciodată. Acum trei ani, Amy a reuşit să îşi învingă dependenţa de droguri. Medicii au spus că asta ar fi fost imposibil, dar chiar a reuşit. Acum se zbătea din răsputeri să treacă peste dependenţa de alcool. Trecuseră trei săptămâni de când nu mai băuse. Mi-a spus că se săturase şi că nu mai suporta felul în care o priveam noi, cei din familie!”.

Mitch Winehouse a făcut câteva referiri şi la ziua nefastă de 23 iulie:

“Nu era în depresie. Vineri (22 iulie, ziua de dinainte de a muri) s-a întâlnit cu mama ei şi cu Reg şi era veselă. În noaptea aceea ea a stat la ea în cameră cântând şi bătând la tobe. Cum era târziu, bodyguard-ul ei i-a spus că ar trebui să nu facă gălăgie, iar ea a ascultat. Apoi el a auzit-o cum se plimba prin cameră, iar dimineaţa când s-a dus să vadă ce face a crezut că doarme. Abia după câteva ore şi-a dat seama că nu respira şi a chemat ajutor. Dar ştiind că nu a murit deprimată, ştiind că a murit fericită, mă face să mă simt mai bine!”.


Comenteaza acest articol

Mitch Winehouse: Amy era mai fericită ca niciodată

by realitatea   1 min
0