Tabu
LIFESTYLE

Young & Rubicam divorțează de Team Advertising

Team Advertising, agenția de publicitate cu acționariat local afiliată rețelei mondiale Young & Rubicam (Y&R), va pierde în câteva luni afilierea la rețeaua globală care a consacrat-o, a declarat un oficial al companiei. “Împreună cu Team Advertising ne-am revizuit strategia, bazată pe dorința Y&R de a impulsiona implicarea noastră în această piață dinamică. Am hotărât reciproc, fără să ne facă plăcere acest lucru, să punem capăt asocierii noastre, la sfârșitul acestui an”, a declarat Bernard Barnett, Vice-President, Corporate al Young & Rubicam Brands EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), pentru MONEY EXPRESS.

Implicit, Team va pierde și bugetul de media al unui client de bază, }iriac Auto, existând riscul ca alți doi clienți – Danone, aflat în prezent în licitație pentru revizuirea contului de media, și Colgate-Palmolive – să renunțe la această agenție.

Cum poate fi interpretat divorțul Y&R de Team Advertising și ce se va întâmpla cu această afacere citește în revista MONEY EXPRESS.

ARTICOLE SIMILARE

Voluptuoasa Claudia Patrascanu este acum foarte SLABA! FOTO

„The Dolly Parton Challenge” este provocarea care a înnebunit vedetele în ultimul timp

Andreea Damian

Surpriza uriasa! Nicoleta Luciu nu mai poarta verigheta!

Aeroporturile europene renunță la masca de protecție

Andreea Damian

Lectura: Curajul de a fi tu insuti, Jacques Salome

Andrei Zaharescu e consul al Romaniei la Cape Town. Vezi cat castiga acum

Scrie un comentariu