Tabu
lifestyle

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

De 1 Martie, Robert Turcescu si Casa Presei sarbatoresc sosirea primaverii si ofera tuturor iubitorilor de spectacole live cel mai frumos martisor: muzica buna, compozitii originale si o atmosfera calduroasa.

Trupa “Casa Presei” a fost infiintata la inceputul anului 2010 si este formata din Robert Turcescu, voce, chitara; Gabriel Basarabescu, clape, voce; George Vila, chitara, voce; Radu Cartianu, bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce; Dan Teodorescu, tobe.

Recent, Robert Turcescu si Casa Presei au lansat si un prim single, intitulat “Ce-mi pasa mie”, in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”.

Toti iubitorii muzicii live sunt asteptati Joi, in Joy Pub (Str. George Enescu 25), de la ora 23:00 pentru un show format exclusiv din compozitii proprii pline de originalitate, intrepretate intr-un stil propriu, marca Robert Turcescu si Casa Presei.

Robert Turcescu si band-ul sau – Casa Presei, vor sustine un concert in clubul Joy Pub (Str. George Enescu 25), joi, 1 martie 2012, de la ora 23:00.

ARTICOLE SIMILARE

FEMEIA-PEPENE. Ea are cel mai mare fund din Brazilia!

Clal Romania renunta la inca 70 de angajati

realitatea

50 Cent, dealer la 12 ani

realitatea

Fotografie şi degustare de bucate

Concertul lui Radu Mihăileanu, nominalizat la Globul de Aur – VEZI LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

realitatea

10 filme de vazut la cinema in luna august

realitatea

Scrie un comentariu