Tabu
lifestyle

MONICA GABOR: “Irinel ma punea sa ma dezbrac …”

Monica Gabor nu vorbeşte foarte des cu presa, însă atunci  când o face este destul de sinceră. “Mă simt confortabil că nu trebuie să mă mai  dezbrac. Aş fi vrut un soţ care să-mi spună asta”, a povestit cu naturaleţe  fosta doamnă Columbeanu.

Monica Gabor a cunoscut celebritatea încă de pe băncile liceului şi ajunsese  la un moment dat cea mai mediatizată femeie din România. Aceasta defila pe 1.500  de euro. “Aveam şi câte cinci-şase în două-trei zile!”, a povesit Monica pentru evz.ro.

Aceasta a adăugat: “Vreau să fac afaceri. Am mai  crescut… Mă simt confortabil că nu trebuie să mă mai dezbrac. Aş fi vrut un  soţ care să-mi spună asta”.

Monica a vorbit şi despre începutul căsniciei  cu Iri: “Nu pot să dau un verdict! Când am văzut cât de abominabil se poartă aşa  mi-a creat impresia… Da’ refuz să cred! Îmi place să cred că m-a iubit şi că am făcut copilul din dragoste”.

Despre iubitul ei din America, aceasta a  povestit: “Aşa-l cheamă! Lhamo e numele meu! Am câteva acte în acest sens! Lhamo  înseamnă zeiţă în tibetană. Mai mult nu spun. M-a ajutat financiar de multe ori!  Mr. Pink trimite bani şi familiei mele”.

Sursă: evz.ro

ARTICOLE SIMILARE

Demi Moore îi dă lecții de dans la bară fiicei

realitatea

ROCSANA MARCU si-a revenit dupa sarcina in timp record

Campionii mondiali ai ghetii sosesc la Bucuresti pentru Kings On Ice 2013

Ghici cine își ține fetița în brațe

realitatea

Jenna Jameson și Tito Ortiz vor avea un copil

realitatea

IATA ce mănâncă Elena Gheorghe dimineaţa!

Scrie un comentariu