Tabu
lifestyle

Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr

Camelia Șucu, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România, are o relație cu un model cu 11 ani mai tânăr decât ea și susține că se simte o femeie împlinită la cei 49 de ani.

“O dată cu trecerea anilor, experienţele de învaţă să iubeşti altfel. Poate mai puţin efervescent, dar mult mai profund”, a declarat femeia de afaceri. Cât despre averea ei atât de râvnită și discutată, femeia de afaceri spune că ceea ce o face să se simtă cu adevărat bogată este faptul că dăruiește foarte mult.

“Consider că am o avere foarte mare pentru că îmi place să dăruiesc foarte mult şi asta mă face să o persoană împlinită” a spus Camelia Șucu la Kanal D.

Și cum la cei 49 de ani ai săi are o siluetă de invidiat, Camelia Șucu spune că sportul este baza, deoarece nu-și refuză plăcerile culinare. “Eu am o altă teorie în ceea ce privește tot ce-i dulce și frumos. Măcar să gust. În fiecare zi fac cel puțin o oră de sport. Am sala mea, strategic pusă la birou. Sunt adepta unor programe pe care le fac cel mai des cu fetele mele sau cu sora mea”, a dezvăluit femeia de afaceri.

ARTICOLE SIMILARE

Avanpremieră la Festivalul de Film Istoric din Cetatea Râşnov

realitatea

Ce SUNCULITE are Lady Gaga!

Ţi-o mai aminteşti pe Geta din “Liceenii”? Vezi cum arată dupa 27 de ani!

BARACK OBAMA nu e nascut in SUA? Marele scandal al CNP-ului!

Adevarul despre disparitia fulgeratoare a unei vedete de la Antena

OUA INCONDEIATE Album foto

1 comentariu

Scrie un comentariu