Tabu
lifestyle

Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr

Camelia Șucu, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România, are o relație cu un model cu 11 ani mai tânăr decât ea și susține că se simte o femeie împlinită la cei 49 de ani.

“O dată cu trecerea anilor, experienţele de învaţă să iubeşti altfel. Poate mai puţin efervescent, dar mult mai profund”, a declarat femeia de afaceri. Cât despre averea ei atât de râvnită și discutată, femeia de afaceri spune că ceea ce o face să se simtă cu adevărat bogată este faptul că dăruiește foarte mult.

“Consider că am o avere foarte mare pentru că îmi place să dăruiesc foarte mult şi asta mă face să o persoană împlinită” a spus Camelia Șucu la Kanal D.

Și cum la cei 49 de ani ai săi are o siluetă de invidiat, Camelia Șucu spune că sportul este baza, deoarece nu-și refuză plăcerile culinare. “Eu am o altă teorie în ceea ce privește tot ce-i dulce și frumos. Măcar să gust. În fiecare zi fac cel puțin o oră de sport. Am sala mea, strategic pusă la birou. Sunt adepta unor programe pe care le fac cel mai des cu fetele mele sau cu sora mea”, a dezvăluit femeia de afaceri.

ARTICOLE SIMILARE

OANA SARBU: “E posibil sa ma despart de Robert Turcescu!” RELATIA cu Stefan Banica?

Cat te costa sa-ti gateasca “Masterchefii” la nunta

Ce ascunde Rihanna “în sân”

realitatea

Cine e vedeta din Romania careia i-a plesnit un silicon!

MARTIN SCORSESE, surprizele de dincolo de “Hugo”

Divorţurile lui 2011

realitatea

1 comentariu

Fonduri UE 23 July 2012 at 13:41

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu