Home > Agenda > stiri > Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr

Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr

Camelia Șucu, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România, are o relație cu un model cu 11 ani mai tânăr decât ea și susține că se simte o femeie împlinită la cei 49 de ani.

“O dată cu trecerea anilor, experienţele de învaţă să iubeşti altfel. Poate mai puţin efervescent, dar mult mai profund”, a declarat femeia de afaceri. Cât despre averea ei atât de râvnită și discutată, femeia de afaceri spune că ceea ce o face să se simtă cu adevărat bogată este faptul că dăruiește foarte mult.

“Consider că am o avere foarte mare pentru că îmi place să dăruiesc foarte mult şi asta mă face să o persoană împlinită” a spus Camelia Șucu la Kanal D.

Și cum la cei 49 de ani ai săi are o siluetă de invidiat, Camelia Șucu spune că sportul este baza, deoarece nu-și refuză plăcerile culinare. “Eu am o altă teorie în ceea ce privește tot ce-i dulce și frumos. Măcar să gust. În fiecare zi fac cel puțin o oră de sport. Am sala mea, strategic pusă la birou. Sunt adepta unor programe pe care le fac cel mai des cu fetele mele sau cu sora mea”, a dezvăluit femeia de afaceri.

Articole asemanatoare
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
vitamină
Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat
sală
Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală

Loading...

1 Response

  1. Fonduri UE

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr

by   1 min
1