Tabu
Image default
lifestyle

Pink Diva îi susține pe Victor Crivoi și Adrian Cruciat

Tigrișorul meu drag, probabil că la această oră ai aflat déjà de pe www.bcropenromania.ro rezultatele meciurilor de astăzi. Victor Hănescu a pierdut în fața lui Arguello. (care locuiește la Buenos Aires, poate îi facem o vizită, la anul!), în schimb Victor Crivoi a câștigat lupta cu spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, sunt tare mândră de el! Åži dragul de Adrian Cruciat a fost într-o formă fantastică! S-au calificat amândoi în optimile de finală, sunt atât de fericită!
 Scorurile le-ai aflat, deci eu o să-ți povestesc despre atmosfera de pe teren.
În primul rând, astăzi am stat în fața unui cuplu (la vreo 50 +, doamna purta pantofi din piele de piton, săracul!), care cred că au încurcat tribuna cu cea de la fotbal. Au vorbit neîncetat și când îl ridicau în slăvi pe Hănescu al nostru, când…nu pot să reproduc ce spuneau, că tenul meu cel roz se va transforma în vișiniu!
În schimb copiii de mingii sunt delicioși! Aleargă așa de mult și totuși mai au timp să zâmbească!

Cât despre observatori, sunt foarte sincronizați, parcă ar interpreta un dans tematic! Foarte frumos.

Astăzi mi-am dat seama că toate doamnele și domnișoarele îmbrăcate și accesorizate de la Prada, Dior și Chanel nu stau în tribune, de fapt. Se plimbă pe alei și beau cafea sub umbrele.

Astăzi, într-o pauză între meciuri, i-am scos pe cei 2 hamsteri (încă nu au nume, te aștept să vii ca să decidem împreună) ca să zburde puțin și săracii au fost foarte derutați când s-au privit ca în oglindă prin tocurile din plexiglas, ale platformelor Margiella ai unei doamne blonde și coafate.
În schimb, la unul dintre meciuri m-am așezat lângă tânăra designer Corina Vlădescu. Era îmbrăcată cu o frumoasă rochie albă, și cu flip-flops albi. Mi-a plăcut mult.

Eu astăzi am optat pentru pantaloni albaștri (așa, ca tine) și un maiou alb. Åži, și…o eșarfă pe cap, legată a la Amy Winehouse. Când am ieșit din casă cu hamsterii, țestoasele Ho și Min au făcut o criză de gelozie, așa că a trebuit să le iau și pe ele. Nu-ți spun cât de fericite au fost! Au reușit să facă turul arenei centrale în numai…..9 ore!
Cred că intră în Cartea Recordurilor! Abia aștept să te întorci, sâmbătă! Am luat déjà bilete pentru finală și meciul demonstrativ, o să pregătesc sandwich-uri cu unt din coajă de portocale și cacao cu lapte de Cocos. Salutări tonilor și lui Pink Salmon, revin mâine, cu povești. Pa!

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se află pe motocicletă

realitatea

Leonardo DiCaprio + Blake Lively = LOVE?

realitatea

Sânziana Buruiană a ajuns la 47 kg! “Mănânc o dată pe zi. O să ajung o anorexică”

Infopress renunță la toate investițiile planificate înainte de criză

realitatea

Madonna în Malawi, pentru adopție

realitatea

Iubitul (31) lui BAHMU (38) isi ia rolul de tata vitreg in serios

Scrie un comentariu