Home > Agenda > “Pescuit Sportiv”, prmiera în Franța

“Pescuit Sportiv”, prmiera în Franța

Filmul regizorului Adrian Sitaru, Pescuit Sportiv, are azi premiera de gală în Franța.

Evenimentul va avea loc la faimosul Centru Pompidou din Paris, în prezența a numeroase personalități franceze. Din partea echipei filmului, vor fi prezenți regizorul și actrița Maria Dinulescu.

Întrebat ce așteptări are legate de lansarea din Franța, regizorul Adrian Sitaru a declarat : “ După proiecția de la ANGERS, unde publicul a reacționat foarte bine , sunt optimist. Dar asta uneori nu înseamnă nimic mai ales când competiția este extrem de mare. În Franța sunt lansate în cinema săptămânal în jur de 14 filme, în săptămâna lansării filmului meu fiind de exemplu 15. Pentru un film de acest gen e destul de greu. Dar sunt foarte optimist având un distribuitor bun și mai nou premiul de la Palm Springs! ”

Pescuit Sportiv
reprezintă filmul de debut în lung metraj al regizorului Adrian Sitaru și a beneficiat de numeroase critici pozitive la festivalurile la care a participat.

Cel mai recent succes îl reprezintă câștigarea Marelui Premiu al secțiunii New Voices, din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Palm Springs, ediția cu numărul 20, desfășurat în perioada 6-19 ianuarie.

În România, filmul va fi lansat pe 13 februarie.

Articole asemanatoare
Crazy Rich Asians, probabil cel mai prost film cu miliardari chinezi maimuțărind americanii
James Cameron a terminat filmările principale pentru două dintre filmele care continuă Avatar.
Recenzie Searching: Tu cât de bine îți cunoști adolescentul?
După 8 ani vom vedea în sfârșit filmul Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury

Loading...

Comenteaza acest articol

“Pescuit Sportiv”, prmiera în Franța

by realitatea   1 min
0