Home > Agenda > “Pescuit Sportiv”, prmiera în Franța

“Pescuit Sportiv”, prmiera în Franța

Filmul regizorului Adrian Sitaru, Pescuit Sportiv, are azi premiera de gală în Franța.

Evenimentul va avea loc la faimosul Centru Pompidou din Paris, în prezența a numeroase personalități franceze. Din partea echipei filmului, vor fi prezenți regizorul și actrița Maria Dinulescu.

Întrebat ce așteptări are legate de lansarea din Franța, regizorul Adrian Sitaru a declarat : “ După proiecția de la ANGERS, unde publicul a reacționat foarte bine , sunt optimist. Dar asta uneori nu înseamnă nimic mai ales când competiția este extrem de mare. În Franța sunt lansate în cinema săptămânal în jur de 14 filme, în săptămâna lansării filmului meu fiind de exemplu 15. Pentru un film de acest gen e destul de greu. Dar sunt foarte optimist având un distribuitor bun și mai nou premiul de la Palm Springs! ”

Pescuit Sportiv
reprezintă filmul de debut în lung metraj al regizorului Adrian Sitaru și a beneficiat de numeroase critici pozitive la festivalurile la care a participat.

Cel mai recent succes îl reprezintă câștigarea Marelui Premiu al secțiunii New Voices, din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Palm Springs, ediția cu numărul 20, desfășurat în perioada 6-19 ianuarie.

În România, filmul va fi lansat pe 13 februarie.

Articole asemanatoare
Povestea copilului minune Shirley Temple care a salvat un studio de la faliment
Criticat de biograful autoarei Beatrix Potter şi de părinţi, Peter Iepuraşul e pe primul loc în Box Office
Plaja lui Leo DiCaprio din filmul The Beach se închide temporar turiştilor
Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA

Loading...

Comenteaza acest articol

“Pescuit Sportiv”, prmiera în Franța

by realitatea   1 min
0