Home > Agenda > stiri > Katie Holmes și Tom Cruise, propriul reality show?

Katie Holmes și Tom Cruise, propriul reality show?

Din pleiada celebrităților care vor să ne ofere pe tavă o felie zdravănă din viața lor, se pare că vor face parte în curând Katie Holmes și Tom Cruise, un cuplu care a surprins cu această veste.

Se pare că Tom și-a tot filmat soția și pe fetița lor în vârstă de patru ani, Suri și are de gând să facă publice aceste imagini pentru a arăta lumii cum decurge viața lor de vedete. Mai mult decât atât, capul familiei vrea să demonstreze că scientologia nu îi face cu nimic mai ciudați pe ei decât pe restul oamenilor.

"Vor să arate lumii ca sunt o familie normală, care are activități normale. Sunt conștienți că lumea crede că Suri este spălată pe creier și vor să schimbe asta", a declarat o sursă din apropierea cuplului.

Cruise se gândise inițial să posteze online pentru fanii săi fideli câteva filmulețe, dar a primit multe oferte pentru a transforma clipurile într-o serie completă pentru TV. Totuși, actorul este destul de reticent atunci când vine vorba de un reality show pentru că vrea să dețină controlul total și să-și dea acordul cu tot ce ar putea apărea la televizor.

Bănuim că Holmes este de acord cu orice, atâta timp cât soțul ei este fericit.


Loading...

Comenteaza acest articol

Katie Holmes și Tom Cruise, propriul reality show?

by realitatea   1 min
0