Home > beauty > Testari genetice pentru frumusete

Testari genetice pentru frumusete

S-au tot facut teste genetice care sa calculeze predispozitiile catre anumite boli, dar, de acum, cateva companii, printre care DermaGenoma, Navigenics, 23andme si Decode Genetics, au creat teste care sa calculeze predispozitia la celulita, alopecie, obezitate, psoriazis si cancer de piele.


DermaGenoma tocmai si-a lansat testul pentru celulita, Navigenics a lansat teste pentru melanoma, psorioazis si obezitate, in timp ce 23andme a creat teste care sa prevada inaltimea, culoarea parului si a ochilor si sanatatea parului. Pe langa faptul ca testele respective ii pot ajuta foarte mult pe cei care adopta copii, ele sunt de mare ajutor pentru prevenirea problemelor catre care oamenii au predispozitii.


Totusi, ca tratamentele sa fie eficiente, este nevoie de un medic care sa interpreteze rezultatele. Care rezultate nu sunt neaparat o condamnare sigura la o viata trista, umbrita de celulita. Asta pentru ca predispozitia genetica nu este, de cele mai multe ori, suficienta sa conduca la o boala. Factorii de lifestyle sunt, de multe ori, mult mai importanti.  Iar in ceea ce priveste ridurile, se lucreaza inca la teste.

 

Articole asemanatoare
Cum vom face copii in viitor? Pantecul artificial

Loading...

Comenteaza acest articol

Testari genetice pentru frumusete

by realitatea   1 min
0