Tabu
lifestyle

ZAVORANU amendata pentru ca l-a facut “TIGAN” pe PEPE!

Oana Zăvoranu nu vrea sa ingroape securea razboiului cu fostul sau sot, insa ar trebui să-şi pună fermoar la gură, după ce judecătorii de la  sectorul 1 au taxat- o pentru jignirile pe care i le-a adus lui Pepe în timpul  unor emisiuni TV. În opinia magistraţilor, care ieri au motivat decizia prin  care au obligat-o pe Oana să-i plătească fostului partener de viaţă daune morale  de 10.000 de lei, faptul că artistul latino a fost şicanat şi atacat chiar de “persoana care pentru o lungă perioadă de timp i-a fost soţie” e nepermis, chiar  dacă acesta e o persoană publică şi imaginea sa e supusă analizei publice.

“Prejudiciul suferit de reclamant există şi e legat de deteriorarea bunei  reputaţii pe care acesta o avea în mediul personal şi profesional, dar şi în  faţa publicului”, arată judecătorii, care fac şi o analiză între dreptul la  liberă exprimare şi sentimentul de umilinţă şi blamare pe care Pepe l-ar fi  resimţit în urma atacurilor fostei sale neveste. Astfel, spun magistraţii,  epitetele pe care Zăvoranca le-a folosit la adresa lui Pepe depăşesc normele  legale, iar susţinerile acesteia cum că tot ceea ce ea a declarat ar fi fost de  fapt nişte zvonuri, nu pot fi luate în calcul. De asemenea, judecătorii nu au ţinut cont nici de faptul că Oana a afirmat de nenumăte ori că l-a atacat pe  Pepe la nervi şi că i-ar fi cerut scuze, aşa că vedeta trebuie să scoată acum  din buzunar 10.000 de lei.

Pepe: «O să donez unei instituţii  cei 10.000 de lei »

Aşa cum a promis, Pepe nu se va folosi de banii pe care Zăvo este obligată să îi plătească, urmând ca de suma de 10.000 de lei să beneficieze copiii nevoiaşi: “Aştept banii! Ce-o să fac cu ei? O să ajut nişte copii care au probleme. O să mă gândesc către ce instituţie să-i donez. Oana nu a reuşit să probeze nimic din  ce a zis… Şi uite aşa, încet, încet, se mai face lumină în câte un caz! Îi  mulţumesc lui Mircea Stoian, dacă nu era el martorul Oanei, nu câştigam  procesul..”

Zăvo: «Nu o să trăiască şatra lui  pe banii mei»

“Nu a câştigat nimic. S-a făcut recurs, aşa că poate să viseze până îi sar  capacele la cai verzi pe pereţi. Mă plictiseşte ăsta rău şi nu am timp de el. Nu  o să trăiască nici el, nici şatra lui pe banii mei, aşa că să cânte la altă masă.”

Mai mult: taxată cu 10.000 de lei de judecători pentru că şi-a atacat fostul partener de viaţă şi i-a stricat imaginea – Vedete de la noi |

ARTICOLE SIMILARE

O scriitoare spaniola pozeaza NUD! / Album FOTO cu iubita lui Ibaka

realitatea

Ruby, super sexy in noua ei sedinta foto! + AUDIO “Get High”

realitatea

San Francisco part 3, orașul

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Elisabetta Canalis crede că George Clooney este mai bun decât chirurgia plastică

realitatea

Crime celebre

realitatea

Scrie un comentariu