Tabu
BEAUTYWhat's hot

Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

Lady Gaga a surprins întotdeauna prin apariţiile excentrice, însă duminică a demonstrat că poate fi extrem de obişnuită, chiar şi în public. Artista a fost la primul eveniment de promovare a parfumului „Fame”, care a avut loc la magazinul Sephora Champs Elysees şi care a fost transmis live prin intermediul site-ului .

Într-o ţinută all black, culoarea negru fiind reprezentativă şi pentru parfum (primul parfum negru), cu părul prins în coadă a păşit printre fani în magazinul din Paris. A pozat pentru fotografi şi după câteva minute a apărut într-o rochie neagra scurtă, cu o haină de blană albă şi cu părul prins, demonstrând încă o dată că nu doar în show-urile sale îşi schimbă rapid ţinuta şi coafura, fiecare moment având o altă interpretare şi de imagine.  S-a aşezat pe perne printre invitaţi, care stăteau de asemenea pe pernuţe negre, a povestit preţ de câteva minute, le-a prezentat parfumul şi a mâncat împreună cu ei un sandviş.

La final, Lady Gaga şi-a luat la revedere de la invitaţi, a dat autografe fanilor care o aşteptau în afara magazinul şi s-a împiedicat de câteva ori, aşa cum i se întâmplă deseori la apariţiile sale, datorită tocurilor prea înalte.

ARTICOLE SIMILARE

Iata motivul incredibil pentru care Cioaca radea mereu la TV cand era intrebat unde este Elodia!

Vacanta secreta a Antoniei cu Velea! Uite unde au fost cei doi indragostiti

Calvarul Biancai dupa operatie! Poarta ciorapi pentru drenaj limfatic si ia pastile cu pumnul

Devin, hidratare de primăvară

realitatea

Vica Blochina slăbeşte cu bicarbonat de sodiu. Vezi reteta ei accesibila oricui

Schimbarea ŞOCANTĂ a Lanei Del Rey! Operaţiile estetice şi machiajul FAC MINUNI

Scrie un comentariu