Tabu
lifestyle

“Le sunt mama, dar inainte eram tata”. Explicatia halucinanta pentru aceasta fotografie de familie

Carla Lamprey este, acum, o femeie de 47 de ani care îşi creşte singură cei doi copii adolescenţi de când mariajul său s-a terminat. Dar doamna Laprey mărturiseşte că este şi tatăl copiilor săi, că se numea Paul şi că a fost căsătorit de trei ori cu femei.

Carla susţine că a avut întotdeauna pornirea de a îmbrăca haine de femeie, chiar de la vârsta de patru ani. Atunci când a întâlnit-o pe Jane, bărbatul a fost năucit de frumuseţea femeii: o blondă cu ochi albaştri. În scurt timp s-a căsătorit, pentru a treia oară, cu aceasta, cei doi devenind părinţii unui băieţel şi ai unei fetiţe.

Apoi, Paul a trecut la vechile metehne de a trăi ca femeie, iar acest fapt a făcut-o pe Jane să renunţe la căsnicie şi, spre şocul celor mici, şi la relaţia cu aceştia. Paul şi-a făcut, după divorţ o operaţie de schimbare a sexului şi a devenit Carla. Acum, îşi creşte cei doi copii care susţin că “este un foarte bun tată şi mamă” şi s-a transformat fizic într-o copie a fostei sale soţii: blondă, cu ochi albaştri şi cu o siluetă de invidiat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultima ipoteză în cazul divorţului lui Demi Moore de Ashton Kutcher

realitatea

Imnul statiunii MAMAIA, un MARE PLAGIAT? Cele doua piese seamana IZBITOR! (VIDEO)

Kim Kardashian divorţează! – Vezi ce au declarat cei doi soţi după apariţia anunţului în presă

realitatea

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, EXECUTATE SILIT!

O celebrare a diversităţii

Diversificarea echipei: Cheia succesului în afaceri

Tabu Tabu

Scrie un comentariu