Tabu
lifestyle

“Le sunt mama, dar inainte eram tata”. Explicatia halucinanta pentru aceasta fotografie de familie

Carla Lamprey este, acum, o femeie de 47 de ani care îşi creşte singură cei doi copii adolescenţi de când mariajul său s-a terminat. Dar doamna Laprey mărturiseşte că este şi tatăl copiilor săi, că se numea Paul şi că a fost căsătorit de trei ori cu femei.

Carla susţine că a avut întotdeauna pornirea de a îmbrăca haine de femeie, chiar de la vârsta de patru ani. Atunci când a întâlnit-o pe Jane, bărbatul a fost năucit de frumuseţea femeii: o blondă cu ochi albaştri. În scurt timp s-a căsătorit, pentru a treia oară, cu aceasta, cei doi devenind părinţii unui băieţel şi ai unei fetiţe.

Apoi, Paul a trecut la vechile metehne de a trăi ca femeie, iar acest fapt a făcut-o pe Jane să renunţe la căsnicie şi, spre şocul celor mici, şi la relaţia cu aceştia. Paul şi-a făcut, după divorţ o operaţie de schimbare a sexului şi a devenit Carla. Acum, îşi creşte cei doi copii care susţin că “este un foarte bun tată şi mamă” şi s-a transformat fizic într-o copie a fostei sale soţii: blondă, cu ochi albaştri şi cu o siluetă de invidiat.

ARTICOLE SIMILARE

Hugh Jackman: cel mai sexy bărbat din lume

realitatea

Cărți, sifilis, realitate

realitatea

Lady GaGa, 1 miliard de vizualizări pe Youtube!

realitatea

Artă și muzică la MNAR in ediție limitată

realitatea

Jennifer Aniston nu s-a întâlnit cu Brad Pitt

realitatea

Esquire a decis: Kate Beckinsale este cea mai sexy femeie din lume

realitatea

Scrie un comentariu