Tabu
lifestyle

MONICA GABOR si visul american: unde e CHINEZUL?!?

Monica Gabor e pe cai mari. Pe cai mari roz! Fosta doamnă Columbeanu a strălucit, joi seara, pe covorul roz din Beverly Hills alături de copiii lui Michael Jackson, sora acestuia, LaToya, sau Lindsay Lohan. Totul s-a întâmplat la lansarea băuturii “Mr. Pink”, pe care Moni o promovează de luni de zile. Surpriză însă! Nici urmă la eveniment de enigmaticul chinez despre care Moni spune că i-ar fi iubit, dar şi patron al afacerii. Ciudat, nu? www.click.ro comenteaza intamplarea si vine cu detalii.

Monica Gabor, 24 de ani, a dat, în sfârşit, lovitura pe tărâm american şi şi-a văzut vi­­sul cu ochii! Puştoaica din Bacău, transformată acum într-o doamnă stilată, a strălucit de covorul roz întins în raiul din Beverly Hills cu ocazia lansării băuturii energizante Mr. Pink! Fericită mai ceva decât Cenuşăreasa din poveste, Moni nu a pregetat să se pozeze cu toate starurile americane de primă mână prezente la eveniment, precum cei trei copii ai lui Michael Jackson: Prince, Paris şi Blanket, mătuşa lor, LaToya Jackson, sau actriţa Lindsay Lohan.

Înainte de evenimentul de lansare a avut loc un brunch, la care invitată de seamă a fost Lindsay Lohan, cu care s-au fotografiat atât Monica Gabor, cât şi Cătălin Botezatu

Totul pare un basm feeric pentru Moni, însă din tabloul de poveste lipseşte, culmea, chiar …”prinţul” Mr. Pink! Enigmaticul miliardar chinez, pe numele lui Lhamo, nu apare în nici una dintre fotografiile pe care cei peste 100 de ziarişti prezenţi le-au surprins la evenimentul din Los Angeles.
Din momentul în care şi-a anunţat divorţul de Irinel Columbeanu, în urmă cu un an şi jumătate, Moni şi-a petrecut mai tot timpul în SUA, ea venind în România foarte rar, de obicei în preajma Sărbătorilor, sau la termenele procesului de custodie pentru fiica ei, Irinuca (5 ani). Mr. Pink este acum centrul universului ei, însă ceea ce uimeşte este faptul că afaceristul chinez reprezintă o enigmă cel puţin pentru lumea mondenă din România. Moni a dat presei din ţară o singură fotografie, făcută la o petrecere, anul trecut în preajma Sărbătorilor, în care apărea alături de un bărbat cu orgini asiatice.

Bote s-a fotografiat alături de LaToya Jackson, sora regretatului megastar

De atunci însă, Mr Pink se încăpăţânează parcă să nu se afişeze la braţul lui Moni, chiar dacă fosta doamnă Columbeanu a negat că actualul ei iubit ar fi un bărbat însurat. De altfel, Monica a încercat chiar să motiveze, cu câteva zile înainte de marea lansare a băuturii Mr. Pink, absenţa din peisaj a acestuia printr-un mesaj pe Facebook, în care spune că iubitul ei ar fi însărcinat-o pe ea să se ocupe de acest grandios eveniment!

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Opera Română aduce spectacolul în stradă

realitatea

J.Lo are dublura perfecta: Un fost iepuras PLAYBOY

Richard Wright de la Pink Floyd a pierdut lupta cu cancerul

realitatea

Colanții de damă: Cum au evoluat de la accesorii de sală la must-have-urile garderobei moderne

Tabu Tabu

Marc Jacobs și-a făcut transplant de păr

realitatea

Ce meserii au avut INAINTE SA DEVINA VEDETE

Scrie un comentariu